2777
2789
عنوان

ديدن جهاز عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 48 پست
شوخی شوخی بهشون بگو به نظرم  اگه با هم پشوخی دارین بهشون بگو شما پاگشا کنین تا واسه جهاز دعوتت ...

افرين اين خيلي خوب بود

بايد همينو بگم

چون خودشون شوخي شوخي خيلي حرفا ميزنن

ببین بعد اینکه ازدواج کردی یه عصرونه ساده دعوتشون کن که بیان خونه ت. خانواده شوهر منم ازین رسما داشتن. منم بعد عروسی دعوتشون کردم و مثل مهمون نشستن. ولی یه بار دیگه که اونا مهمون بودن من واس کاری رفتم بیرون. بعد برگشتنم متوجه شدم حسابی همه کمد و کابینت هارو گشتن ببینن چیا اوردم😅😅 سخت نگیر. پاگشا نکردن که نکردن. توام به چای شیرینی دعوتشون کن شوهرتو راضی نگهدار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مادهم‌نه توالت تزئین کردیم نه سیب زمینی پیاز گل زدیم  نه در کابینته مایع لباس شویی گلرنگ ...

ما اصن ميخندم به اين چيزا

خيلي بي فرهنگيه از نظرما

بازم توهين نميكنم فرهنگ هرخانواده اي فرق داره

بهش بگو شما چیزی راجع  کمپین ندیدن جهاز رو نشنیدین؟؟؟باید از خودتون فرهنگ سازی کنید تا جامعه به ...

خيلي رو مخن همشون

هزارتا حرف با شوخي به ادم ميگن

با شوخي يچي بپروني دماغشون ميره بالا

اصن خوشم نمياد ازشون

عزیزم پاگشا ک زوری نمیشه، فوقش بگو رسن نداریم تمام. نمیخاد آبروی خودتو ببری بگی منو پاگشا نکردید&nbs ...

اخه ببين

ما فاميلامون مارو پاگشا كردن

دوباره واس عيد رفتيم خونشون

خونه فاميلاي ما تاحالا دوسه بار رفتيم

اما فاميلاي اونا بااينكه وضعشون توپه اما يه تعارف الكي ميزنن ك تشريف بياريد و تموم

از اينجاش حرصم ميگيره ك خيلي ادعا دارن

اخه غرورت کجاست دختر بگی پاگشا کن دعوت کنم برای جهاز 

چيكار كنم

بهم راهكاربديد

راهنماييم كنيد

خيلي زور داره برام اينهمه اومدن خوردن خونمون همشون

بله برون و روز عقد و جشن عقد و عيدي و شب يلدا

همه اينا فك و فاميلي اومدن خونمون شام

مااينهمه پذيرايي كرديم

ماشاال... تعداد بالان

اما من شخصيت ندارم ك پاگشام نميكنن؟

منم شخصيت دارم جلو خانواده ام

خيلي ضايعست😂😂

باورت نمیشه دختره عقده ای حتی از حبوباتشم گل درس کرده که چی بشه اخه.حالا دو ماه نشده طبل اختلافاتشونم به صدا دز میاد😅

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ببین بعد اینکه ازدواج کردی یه عصرونه ساده دعوتشون کن که بیان خونه ت. خانواده شوهر منم ازین رسما داشت ...

زور داره برام بيان ببينن

بااينكه خيلي جهاز خريدم از همه چي بهترينشو

ولي نميخام و دوس ندارم بيان نگاه كنن بخاطر همينايي ك گفتم

فوقش رفت وامد نکن باهاشون اما جهاز دیدن با پاگشا ربط بهم نداره بعد عروسی نروخونشون 

اينا همه باهم جورن

شوهرم خيلي باهاشون اوكيه و تو كار باهمن

نميدونم چجوري يكاري كنم ك رفت و امد نكنم باهاشون 

زور داره برام بيان ببينن بااينكه خيلي جهاز خريدم از همه چي بهترينشو ولي نميخام و دوس ندارم بيان نگ ...

میدونم چی میگی منم زورم میومد واس خیلی کارا ولی زندگی میدون جنگ نیس. باید توقعتو از بقیه مخصوصا خانواده و فامیل همسر بیاری پایین 

رسم غلط، غلطه!

این کارا فقط ازدواج بقیه رو سخت تر میکنه، این رسمها همینطوری توی رودربایستی اشاعه پیدا کردن و همه گیر شدن، اگه چند نفر مقابله کنن خودبخود نابود میشه

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
باورت نمیشه دختره عقده ای حتی از حبوباتشم گل درس کرده که چی بشه اخه.حالا دو ماه نشده طبل اختلافاتشون ...

نباید به اختلاف و مشکلات خندیدا حتی اگه از حبوباتش گل دزست کرده باشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)