2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تکمیلی خیلی کم میشه در حد رایگان ،آزاد هم بیشتر از یک و پونصد نمیشه آزمایشگاه خصوصی .نگران نباش ...

آخه میگن پنج شیش میلیونه و بیمه شامل نمیشه 

تو لیوان یکی ک مبتلا بود نشسته آب خوردم خیلی نگرانم الان چندماهی گذشته احساس میکنم دهنم یه خال برجسته ای در اومده،برام دعا کن چیزی نباشه 😭

آخه میگن پنج شیش میلیونه و بیمه شامل نمیشه تو لیوان یکی ک مبتلا بود نشسته آب خوردم خیلی نگرانم الان ...

مگه از دهنم میشه 🤔اون واسه ناحیه تناسلیه که ،کلا از ترشح واژن نمونه می گیرن .خال داخل دهنت شاید آفت باشه ،به دکتر نشون بده 

آخه میگن پنج شیش میلیونه و بیمه شامل نمیشه تو لیوان یکی ک مبتلا بود نشسته آب خوردم خیلی نگرانم الان ...

ازاد بالای ۴ هست عزیر

اچ پی وی گرونه

من با بیمه تامین احتناعی دادم

هزار تومن هم بیمه نداد پارسال بهمن

مگه از دهنم میشه 🤔اون واسه ناحیه تناسلیه که ،کلا از ترشح واژن نمونه می گیرن .خال داخل دهنت شاید آفت ...

نه میشه،چند روزه گوگل دارم میخونم تو دهن گلو هم میشه ،از بزاق دهن نمونه میگیرن 

رابطه دهانی  یعنی دهن بخوره آلت ،یا دهن آلوده بخوره دهن یکی دیگه میشه از بزاق دهنش مبتلا شد

ازاد بالای ۴ هست عزیراچ پی وی گرونهمن با بیمه تامین احتناعی دادمهزار تومن هم بیمه نداد پارسال بهمن

آره من پایه تامین هستم تکمیلی s Os,پس تحت پوشش بیمه نیست؟

نه میشه،چند روزه گوگل دارم میخونم تو دهن گلو هم میشه ،از بزاق دهن نمونه میگیرن رابطه دهانی یعنی دهن ...

حس می کنم وسواس شدی ،خیلی احتمالش کمه ،ولی خب آزمایش بده خیالت راحت شه،من چند سال پیش یادمه یکی داخل دانشگاهمون داشت ،حتی به صورت و گردن و دهنشم رسیده بود زگیل ها .بعد من بلد نبودم فکر می کردم طرف خال خالیه فقط 😅کلی باهاش رو بوسی کردم .یه روز خودش گفت مواظب باش زگیلام واگیرداره .گفتم نه بابا خال واگیر دار نیست .و هنوز بعد از دوازده سال مبتلا نشدم 

حس می کنم وسواس شدی ،خیلی احتمالش کمه ،ولی خب آزمایش بده خیالت راحت شه،من چند سال پیش یادمه یکی داخل ...

عزیزم نوعشون فرق داره ،اچ پی وی با زگیل معمولی فرق داره .این طرف کامل تو دهنش بهم نشون داد😪