الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی رو هم نداره ها بگم چون با اونه با من اینجوری رفتار میکنع نه ولی از دلش خبر ندارم از قسم خوردناش ک فقط منم تو زندگیش ولی مگ کسی با عشقش این کارا رو میکنه هزارهزار هزار بار نشستم باهاش حرف زدم چ با دعوا چ با مهربونی فایده نداشت ک نداشت همش میگه سرکار خسته میشم بابا مگ بقیه سرکار نمیرن فقط تو میری دائم درحال خوابه .
الان نداره ...قبلا داشت ...مچشو گرفتم ...حالم بد میشه یادم میاد ....ولی کارش جوریه که با زنا خیلی سر و کار داره .هم مجازی هم حضوری ...نمیدونم چیکار میکنه
اره واقعا . بهترین آرایشا رو هر بار ی جور نه معمولی در حد عروس چون خودم ارایشگرم هر بار ی مدل مو هر بار ی لباس هر بار با روی خوش و خنده اصلا انگار ن انگار
شاید افسردگی داره ببر دکتر یا مشورت بگیر از مشاوره
اره بخدا تازه ب این نتیجه رسیدم فکر کنم داره بابا ی ذره خوشی ی ذره خنده ی ذره گردش شوهرای مردم چجورین توام اونجوری باش هزار بار بخدا گفتم بخاطرش قهر کردم گریه کردم زار زدم انگار ن انگار . بی پولی و همه چی رو تحمل کردم تا الان ولی اینو نه همیشه بخاطرش دعوا داریم