2777
2789
بهش میگم ...نهایتش میگه من طبعم سرد شده دست خودم نیست ....صبح تا شب خونه م ...دق میکنم 

بهش گل سرخ بده و شیره انگور و خرما و ارده صبحونه که گرم شه 

سرچ کن تو گوگل گرمی بده بهش که تحمل دوریتو نداشته باشه

میترسم بره دوست مجازی بگیره 😁اگه نتیجه برعکس داد کافور بریز براش 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم ....

کسی رو هم نداره ها بگم چون با اونه با من اینجوری رفتار میکنع نه ولی از دلش خبر ندارم از قسم خوردناش ک فقط منم تو زندگیش ولی مگ کسی با عشقش این کارا رو میکنه هزارهزار هزار بار نشستم باهاش حرف زدم چ با دعوا چ با مهربونی فایده نداشت ک نداشت همش میگه سرکار خسته میشم بابا مگ بقیه سرکار نمیرن فقط تو میری دائم درحال خوابه .

یعنی با کسی رابطه داره ؟ بزن نصفش کن بی لیاقت 

الان نداره ...قبلا داشت ...مچشو گرفتم ...حالم بد میشه یادم میاد ....ولی کارش جوریه که با زنا خیلی سر و کار داره .هم مجازی هم حضوری ...نمیدونم چیکار میکنه 

آدم حس میکنه جذابیتی نداره واسش بی احساس 

اره واقعا . بهترین آرایشا رو هر بار ی جور نه معمولی در حد عروس چون خودم ارایشگرم هر بار ی مدل مو هر بار ی لباس هر بار با روی خوش و خنده اصلا انگار ن انگار

الان نداره ...قبلا داشت ...مچشو گرفتم ...حالم بد میشه یادم میاد ....ولی کارش جوریه که با زنا خیلی سر ...

اعتمادشو جلب کن خودت کنارش باش وقتی گوشی دستشه 

مثلا بگو بده من دایرکتاتو جواب بدم و ...

لباس فروشه ؟

اره واقعا . بهترین آرایشا رو هر بار ی جور نه معمولی در حد عروس چون خودم ارایشگرم هر بار ی مدل مو هر ...

منکه دیگه حال و حوصله کار خونه هم ندارم ...عاخه آدم به یه شوق و ذوقی باید کاراشو انجام بده 

شاید افسردگی داره ببر دکتر یا مشورت بگیر از مشاوره 

اره بخدا تازه ب این نتیجه رسیدم فکر کنم داره بابا ی ذره خوشی ی ذره خنده ی ذره گردش شوهرای مردم چجورین توام اونجوری باش هزار بار بخدا گفتم بخاطرش قهر کردم گریه کردم زار زدم انگار ن انگار . بی پولی و همه چی رو تحمل کردم تا الان ولی اینو نه همیشه بخاطرش دعوا داریم

اعتمادشو جلب کن خودت کنارش باش وقتی گوشی دستشه  مثلا بگو بده من دایرکتاتو جواب بدم و ... لباس ...

اینستاشو دارم ...میگه با کسی نیستم ...ولی با مشتریشاش هم زیاد شوخی و صمیمی حرف میزنه ....خیلی حساس شدم ...داغونم