2777
2789
غیرت چی .شکاکه ...یه سری گفتم حداقل بزار برم دانشگاه ...دلم پوسید تو خونه ...میگه مگه دلت برا پسرا ت ...

من اسمشو میزارم دوست داشتن و غیرت . شوهر من میبینه یکی بهم داره نخ میده یا متلک میندازه انگار ن انگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت چی .شکاکه ...یه سری گفتم حداقل بزار برم دانشگاه ...دلم پوسید تو خونه ...میگه مگه دلت برا پسرا ت ...

عجب ادمیه ها میخواد اعتماد به نفستو بکشه پایین که نتونی کاری کنی 

یکم تهدید حالشو خوب نمیکنه ؟؟؟

بگو یا من یا گوشی لعنتی 

بگو دیگه تحمل ندارم بگو بچه ها برا خودت من میرم و ...

شاید اثر کرد 

بفهمه بچه نمیدی و ... میدونه میترسی و ...

عجب ادمیه ها میخواد اعتماد به نفستو بکشه پایین که نتونی کاری کنی  یکم تهدید حالشو خوب نمیکنه ؟ ...

چن بار از خونه زدم بیرون ...میدونه امکان داره از دستم بده ولی بازم کاری نمیکنه 

چن بار از خونه زدم بیرون ...میدونه امکان داره از دستم بده ولی بازم کاری نمیکنه 

هنوز اینستاشو داری ؟؟؟

اصلا لو نده داری و گرنه عوض میکنه رمزشو 

برا خودت نگاه کن یه موقع قرار مرار نذاره با کسی 

با یه بزرگترش مشورت کن 

اول از همه با خودش حرف بزن بفهمون عاقبت نداره وقت تلف کردنه و ...

بگو همه زنا عین همن چه فرقی دارن 😁

هنوز اینستاشو داری ؟؟؟ اصلا لو نده داری و گرنه عوض میکنه رمزشو  برا خودت نگاه کن یه موقع قرار ...

اینستاشو دارم هنوز ...اونم لو دادم دیگه بعد چتش ..چون از خونه رفتم فهمید دیگه ...ولی تل گرام که قط شد دیگه نصبش نکردم ...سعی میکنم کمتر پاپیچش بشم .چون هر سری یه اتفاقی میوفته فقط خودم آسیب میبینم