2777
2789

بچه ها اینارو انجام بدید حتما نتیجه میگیرید انشالله 😍😍

این تکنیک های ساده ولی قوی را با برنامه انجام دهید:
وضو گرفتن…
برای آرامش با آب سرد
برای انجام کارهای موفق
حرف زدن با آب…
برای پاکسازی بدن
برای پاکسازی ذهن
برای پاکسازی روح
نوشتن نامه به خدا
داشتن لبخند همیشگی
این تکنیک ها را در طول روز انجام بدهید و ببینید چه اتفاق های خارق العاده ای برایتام خواهد افتاد.
تکنیک 5 » اگرم فرصت دوش گرفتن دارید تکنیک دوش گرفتن را انجام دهید…
زیر دوش تمام بدی ها، تمام ترس ها، تمام استرس ها را ببین که داره از بدنت میره بیرون. تمام غصه هات با شستن بدن داره شسته میشه، این تکنیک هم تکنیک خیلی قشنگ است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجات باشم تلگرامشو رو گوشیم نصب میکنم که ببینم چکار میکنه  ببین چی میگه اصلا  نامحسوس رم ...

تلگر اامشو نصب کردم که مچشو گرفتم ..برا همین داغون شدم که پیاماشون رو میدیم .من تو هال بودم و اون تو اتاق .نمیفهمید دا رم میخونمشون ....تا ۳_۴ روز نتوستم طاقت بیارم و بهش گفتم ....ولی دلم شکست و تموم ...

منکه دیگه حال و حوصله کار خونه هم ندارم ...عاخه آدم به یه شوق و ذوقی باید کاراشو انجام بده 

اره بخدا نمیدونم تو منی یا من تو الان شش روز باهم قهریم غذا واسه خودم میپزم بهش نمیدم دست ب خونه نزدم انگار ریدن ب خونمون بخدا

نه شوهر من گوشی ساده داره اصلا نگاه نمیکنه بهش فقط میشینه چشاش بستس همین تلویزیونم زیاد نگاه نمیکنه

بخدا یه چیزیش هست از اول اینجور نبوده ؟

دعوا بزرگ نداشته ؟

مشکل مالی نداره ؟

تلگر اامشو نصب کردم که مچشو گرفتم ..برا همین داغون شدم که پیاماشون رو میدیم .من تو هال بودم و اون تو ...

دوباره با اینکه بهم قول داده بود .رو پاش های های گریه کرده بودم نشست با یکی چت کرد .تهش بهش گفت میرم خونه پیام نده که خانمم میبینه .پیامارو پاک کرد .نمیدونست اینستاشو هم دارم .....دیگه آسمون رو سرم آوار شد از خونه زدم بیرون ...یه جمله اندازه کل حرفاش داغونم کرد 

حتما اینارو انجام بدید عزیزانم 

این تکنیک های ساده ولی قوی را با برنامه انجام دهید:

وضو گرفتن…

برای آرامش با آب سرد

برای انجام کارهای موفق

حرف زدن با آب…

برای پاکسازی بدن

برای پاکسازی ذهن

برای پاکسازی روح

نوشتن نامه به خدا

داشتن لبخند همیشگی

این تکنیک ها را در طول روز انجام بدهید و ببینید چه اتفاق های خارق العاده ای برایتام خواهد افتاد.

تکنیک 5 » اگرم فرصت دوش گرفتن دارید تکنیک دوش گرفتن را انجام دهید…

زیر دوش تمام بدی ها، تمام ترس ها، تمام استرس ها را ببین که داره از بدنت میره بیرون. تمام غصه هات با شستن بدن داره شسته میشه، این تکنیک هم تکنیک خیلی قشنگ است

بخدا یه چیزیش هست از اول اینجور نبوده ؟ دعوا بزرگ نداشته ؟ مشکل مالی نداره ؟

میگن از اول اینطوری بوده اروم و ساکت . ولی عصبی شدنی واااای کسی جلو دارش نیس . نه اهل خندیدن ن گردش انچنانی هیچی فقط باید بمیریم تو خونه

میگن از اول اینطوری بوده اروم و ساکت . ولی عصبی شدنی واااای کسی جلو دارش نیس . نه اهل خندیدن ن گردش ...

شما اگه مشکل نداری برو کلاس برو سر کار ....من نمیزاره کاری انجام بدم ..کلا خیلی محدودم میکنه ...عین مرده متحرک تو خونه حبسم