2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 92 پست
هرررر چی برات مهمه حتما بپرس تو خاستگاری رودروایسی داشته باشی بعد ازدواج ک خجالتاتون از بین رفت ...

خب دلم میخاد بپرسم. نمدونم چجوری بپرسم.. براهمین تاپیک زدم راهنماییم کنید. ممنون

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
این سوال خیلی زشته اونم این مدلی. خودش مبدونه نباید از کار و زندگی بزنه دیگه

اتفاقا اشتباه ترین رفتار تو خاستگاری اینه ک بگی خودش میدونه باید اینجوری کنه و...

شاید طبق فرهنگ خانوادگیشون جور دیگه متفاوت از ما نحوه ی ارتباط و مدیریت خانوهده ها رو یاد گرفته باشه

اتفاقا خاستگاری جای پرسیدن این سوال ها و فهمیدن اعتقادات و فرهنگ و توان طرفه

اگه اینارم نپرسین و با خجالت و رودروایسی این مرحله رو طی کنین دو روز دیگه ک ازدواج کردین و خجالتا رفت کنار اونوقت به خاطر همین مسائلی ک فکر میکردین لابد خودش میدونه و.... و حالا دیدین نمیدونه و نمیخواد تغیری هم بکنه مجبورین همش دفوا کنید و تهش هم احتمالا طلاقه😕

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه اول نیست ک.... سه ماهه اشنا شدیم

خب پس سر حرف و باز کن بگو فلان دوستم ازدواج کرده اون روز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت شوهرم ماهیانه بهم پول میده به نظرم خیلی حس خوبیه ادم شاید احتیاج نداشته باشه ولی حس امنیت میده به زن این کار . 

شاید کوبیده دوست داره. ببین شوهر من خسیس نیس. نه خیلی لارجه نه خسیس. متعادله. ولی رفتیم کافی شاپ دمن ...

نمدونم مثلا دلستر گرفت. طرف گف سالاد ماست زیتون میل ندارید؟ من واقعا اهل اینا نیستم ولی ازم پرسید چی میخای؟ گفتم هیجی... ولی اگ خودم پسر بودم ی چیزی سفارش میدادم دیگ

نمدونم مثلا دلستر گرفت. طرف گف سالاد ماست زیتون میل ندارید؟ من واقعا اهل اینا نیستم ولی ازم پرسید چی ...

خب پرسیده دیگه.  گفته چی دوست داری. باید یه چیزی میگفتی که ظاهرشو ببینی. خسیس به پستت نخورده😂یه خواستگار داشتم گلوی خشک با من قرار میذاشت. یه اب معدنی نمیخرید. تازه از سمت بابامم معرفی شده بود خیر سرش

اتفاقا اشتباه ترین رفتار تو خاستگاری اینه ک بگی خودش میدونه باید اینجوری کنه و... شاید طبق فرهنگ ...

بنظرت دیگ چ چیزایی را حتنا باید بپرسم؟ 

خب دلم میخاد بپرسم. نمدونم چجوری بپرسم.. براهمین تاپیک زدم راهنماییم کنید. ممنون

کاملا رک و واضح بپرس

اصلا نگو وای زشته اگه بپرسم و...

اگه درآمدش مهمه برات دقیقا بپرس ببخشید درامدتون حدودا هر ماه چقدره؟

در باره نحوه ی پس انداز و خرج و مخارج و خونه و نفقه ی همسر و تهیه ی نیاز ها ی همسر و نحوه ی مشارکت من در این زمینه ها قصد دارید چجوری عمل کنید ؟؟

نحوه ی و میزان ارتباطاطتون با خانوادتون الان به چه صورته و قصد دارید بعد ازدواج این حد و حدود رو چقدر تغیر بدید و...؟

قشنگ بدون خجالت با احترام همه چیز رو بپرس

یادت باشه اگه راجع به موضوعی تو خاستگاری صحبت نکردین و باهاش طی نکردی بعد ازدواج نمیتونی اونو ملامت کنی چون اگه واقعا چیزی برات مهم بوده باید همین الان راجع بهش فکر کنی و بپرسی و طی کنی  باهاش

نه اینکه بگی خب لاید خودش میدونه اینجوری کنه و...

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
خب پس سر حرف و باز کن بگو فلان دوستم ازدواج کرده اون روز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت شوهرم ماهیانه ب ...

تهشم اگه خودش متوجه نشد یا نفهمید چون مردا یکم دیر میفهمن دستدخوذشون نیست  بگو نظر تو چیه . 

خب پرسیده دیگه.  گفته چی دوست داری. باید یه چیزی میگفتی که ظاهرشو ببینی. خسیس به پستت نخورده😂ی ...

نه. خسیس اونجوری منظورم نبود. اره اصلا نمخاستم برم ناهار.... مجبورم کرد.... بیشار متظورم این بود ک دست و دل باز نیس شاید