2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 92 پست
اره. هرجی فک کردم نمدونن چطوری باید گفت. اصلا لازمه گفتنش؟ خب حتنا میدونه خانمش ی مخارجی داره دیگ... ...

والا چی بگم......... 

من باشم نمیگم، بلاخره باید خودش بفهمه یا بعدا بهش میفهمونی دیگه 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا رفتیم تو اتاق نشستیم سریع گفتم خب درامدت چقده ماشینت چیه واینکه خونه داری یانه ،بنده خدا کپ کرد گفت راستش یکم جا خوردم اصلا انتظار نداشتم بااین چیزا شروع کنی (((البته بگم اون شب من یه شکست عشقی سنگین خورده بودم بعد همزمانم این خواستگارم اومد دیگه اصلا اصلا حوصله هیشکیو نداشتم اینارو هم ازش پرسیدم که مثلا یکم صحبت کنه زمان بگذره بعد بریم بیرون حوصله نداشتم فکر کنم سوالات روانشناسی واخلاقیاتی بپرسم واسه همین سریع راجع ب حقوقشو خونه ماشینش پرسیدم)))😂😂😂 البته الان دیگه شوهرمه😊

بجز حدتون همه چیو میدونین ماشالا  

هرررر چی برات مهمه حتما بپرس

تو خاستگاری رودروایسی داشته باشی بعد ازدواج ک خجالتاتون از بین رفت شروع میکنین به جنگ اعصاب ک چرا اینجوری نکرد چرا اونکارو کرد و ...

جنگ اول به از صلح آخر

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
خب دقیقا در مدرد خساستشم مطمن نیستم.... مثلا رفتیم رستوران. گف چی میخوری؟ گفتم فرقی نمیکنه. ننخاستم ...

شاید کوبیده دوست داره. ببین شوهر من خسیس نیس. نه خیلی لارجه نه خسیس. متعادله. ولی رفتیم کافی شاپ دمنوش بابونه گرفت که ارزونع. بعد فهمیدم دندون درد داشته طفلکی نمیشده چیزی بخوره زیاد

ماهیانه و اینا این شکلی مطرح کردنش زشته باید بگین دوست دارم همه ی درامدمون برای زندگیمون خرج بشه. در ...

درآمدش 4تومنه!میدونم.البته نپرسیدما

کلا هیچی از مسایل مالی نپرسیدم. خب درامد همه برا زندگیشون خرج میشه. اینکه چجوری خرج میشه مهمه... 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
یعنی اصلا در این باره چیزی نگم

پسرا خودشون میدونن باید خرجی بدن

شما نگران نباش بزار چن جلسه بگذره اگه نداد او وقت بهش ی جور سر بسته بگو 

حاجی با من کل کل نکن درسته دخترم ولی یهو دیدی پصرونه نمودمت🙌😹💋📿
اينو از رفت و امد و حرف زدن زياد و سطح شعورشو سنجيدن ميشه فهميد والا كه منم روم نميشه بپرسم اصلا بپر ...

میدونی اصل مشکلم اینه نمدونم خسیسه یا نه! 

تو جلسه اول درباره این چیزا صحبت نکنی بهتره . باید درباره مسائل کاری و ثبات کاریش صحبت کنی . تو نامز ...

جلسه اول نیست ک.... سه ماهه اشنا شدیم

خب عزیزم باید تو خواستگاری حرفاتو بزنی تا خدایی نکرده بعدا ها برات پشیمانی نیاره باید زبون داشته باش ...

خب اینارا چجوری بگم. چی بگم

درآمدش 4تومنه!میدونم.البته نپرسیدما کلا هیچی از مسایل مالی نپرسیدم. خب درامد همه برا زندگیشون خرج م ...

شما خودتم شاغلی؟ اگه اره از این شروع کن بگو من از درامدم برای زندگی و خرج خونه مایه میذارم اینجوری نیستم کل خرج زندگیو به شما واگذار کنم ولی دوست دارم در عوض این حقو داشته باشم بخش کوچیکی از درامد هر دومون رو خرج خودم و سلامتی م کنم. البته که این حق مسلم شما هم هست

این سوال خیلی زشته اونم این مدلی. خودش مبدونه نباید از کار و زندگی بزنه دیگه

خب چرا زشته... اخه فک کن هم خانواده من ی شهر دیگن... هم مامانش اینا ی شهر دیگ.... خب مسله مهمیه

اصلا تعارف نکن و سوالاتو محترمانه و با سیاست بپرس

لازم نیست مستقیم بگی چقدر پول بمن میدی

شما در مورد هزینه هات براش بگو

مثلا چقدر خرید میکنی

حتا داغش کن و یکمی بیشتر بگو

اگر عادت داری لباس زیاد میخری

هرچی برات مهمه

اونموقع ایشون خودش متوجه میشه

مامان من با همسرم خیلی راحت حرف زد و گفت دختر من سختی نکشیده

خیلی هم خرید میکنه

لباس زیاد میخره

خلاصه ایشونم قبول کرد

الانم مشکلی نداره

خب چرا زشته... اخه فک کن هم خانواده من ی شهر دیگن... هم مامانش اینا ی شهر دیگ.... خب مسله مهمیه

بگو به نظرت هر چند وقت وقت میکنیم و باید به خونواده هامون سر بزنیم. جمع ببند که بدونه منظور فقط اون نیست و دو جانبه س