2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سرما‌خوردم حسابی پریود نشدم 😑 شیر توش

ممکنه کمبود آهن یا ویتامین داشته باشی 

من سرچ کردم گفتن خوردن ویتامین سی کمک میکنه ‌من ویتامین سی نداشتم ولی ویتامین E و ویتامین دی داشتم خوردم صبحش پریود شدم حالا نمیدونم ربط داشت بهش یا نه؟!

منم باید بی بی چک بگیرم اولین باره این حالتم همیشه دردش و داشتم سینه هام حساس میشد اینسری هیج حسی ند ...

اهااان .امیدوارم اگه بچه نمیخای باردار نباشی😑

مراحل بیبی چک خریدن و تست و دیدن جوابش منو پنج سال پیر میکنه🙄

ممکنه کمبود آهن یا ویتامین داشته باشی من سرچ کردم گفتن خوردن ویتامین سی کمک میکنه ‌من ویتامین سی ندا ...

من حدودا ۷ ماهه اینجوری شدم منی که همیشه آن تایم بود اذیتم میکنه

منم باید بی بی چک بگیرم اولین باره این حالتم همیشه دردش و داشتم سینه هام حساس میشد اینسری هیج حسی ند ...

من 2ماهه عقب افتاده 

بی‌بی چک هم زدن 3تا منفی بود 

آزمایش هم دادم منفی بود 

نمیدونم چرا اینجوری شدم 

ممکنه کمبود آهن یا ویتامین داشته باشی من سرچ کردم گفتن خوردن ویتامین سی کمک میکنه ‌من ویتامین سی ندا ...

نمدونم والا من از هوش مصنوعی پرسیدم گفت میتونه دارو های سرماخوردگی تاثیر بزارن روی پریود

من 2ماهه عقب افتاده بی‌بی چک هم زدن 3تا منفی بود آزمایش هم دادم منفی بود نمیدونم چرا اینجوری شدم

من اونسزی پرسیدم گفتن بخاطر شرایط استرس زا همه خانما اینجوری شدن