2777
2789

من هفته ۳۵ بارداری هستم خداروشکر مرتب کارهامو انجام میدم دیروز چهاردست لباس واسه شوهرم اتو کردم گذاشتم شام و نهار مرتب درست میکنم اما مشکلی ک دارم شوهرم غذاهای ساده نمیخوره فقط باید مرغ ماهی باشه منم سختم میشه والا از ی طرف معلم هرروز لباس میپوشه میشورم اتو میزنم تو کارهای خونه اصلاااا کمکم نمیکنه اصلاا بعضی وقتا کم میارم میشینم ب ظرفای نشسته نگاه میکنم واقعا نیاز ب کمک دارم خونه خواهرشوهرام نزدیک هرروز میان ی سر میزنن اما هیچی نمیگن کع کمکی چیزی میخوای یانه من بودم حتما کمک میکردم 

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازگیا سنگین شدم سختمه دیشب بعد چند وقت دستشویی رو جرمگیر ریختم به زور شستم بعد کمر درد وحشتناک گرفتم 

موندم آخر ماه دیگه یکی دوتا کمکی بیارم کلا تمیز کنن برام

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

اینا باید قبل عقد باهاش شرط میزاشتی

هول بله گفتن سریع ،حالا باید بسازی 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

عزیزم جواب خیلی ساده اس

نکن

لطف مکرر میشه حق مسلم

از اول باید وظایف رو با همسرت تقسیم میکردی ، حالا باردارم هستی دیگه بدتر

چرا همه ی کارا را انداختی گردن خودت ؟؟

بگو من باردارم نمیتونم غذا درست کنم چیزی میل داری یا بگیر یا خودت درست‌کن.

ظرف ها رو هم بذار توی ماشین

لباساشم بذار خودش اتو‌کنه مادرش که نیستی

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️
😩 ازونورهم تا این میخابه باید کارای خونه رو بکنم دلم یه خواب درست و حسابی میخاد

خواهرم دیروزمیگه هرروزخونه ای حوصلت سرنمیره گفتم من انقدرکارودرگیری ذهنی دارم وقتی برام نمیمونه حوصلم سربره وقت بیکاریم فقط میخوابم واستراحت میکنم باورت نمیشه اززورخستگی خیلی وقتااصلانمازیادم میره