2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 92 پست
تو این سه ماه کادویی رستورانی چیزی برده دیگه باید ببینی چی خریده چقدر مهمه جنتلمن باشه

یکم فاصلمون دوره. دفعه دوم رفتیم ی جایی ک بلیطی بود... البته مثلا دوتومناا.... بعدم ی شاخه گل بهم داد.... بعدم ب اصرار اون رفتیم ی جا ناهار

بیشار ارتباطمون تلفتی بوده. چون مسافت دوره. البته اون هی میگه با خانواده بیایم منزلتون... من نیگم حالا صبر کن اشنا بشیم. 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
نه. خسیس اونجوری منظورم نبود. اره اصلا نمخاستم برم ناهار.... مجبورم کرد.... بیشار متظورم این بود ک د ...

شاید مقتصد باشه و دنبال پول جمع کردن. اون ایراد نداره خسیس بده. 

خسیس از شکم زن و بچه ش میزنه. مقتصد از خرجای اصلی نمیزنه ولی جمع میکنه. شما همونجوری مطرح کن بگو این حق و دارم توام داری..... خیلی شیک و مجلسی. 

بیشتر درباره دود مطمعن شو. اون خطرناک ترین چیزه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون صحبت قبلی ولی بگو وقتی برم سر کار.....  اونجوری قشنگه

مرسی از راهنماییت 

اگ سوال دیگ ای هن بنظرت مهمه و باید بپرسم لطفا بگو

یکم فاصلمون دوره. دفعه دوم رفتیم ی جایی ک بلیطی بود... البته مثلا دوتومناا.... بعدم ی شاخه گل بهم دا ...

به نظرم بزار بیان رسمی تر بشه خانوادشم ببین چطوری ان بعد چن وقته دیگه باهاش در تماس باش 

کاملا رک و واضح بپرس اصلا نگو وای زشته اگه بپرسم و... اگه درآمدش مهمه برات دقیقا بپرس ببخشید درامد ...

حق با توعه... اگ سوال نهنی بنظزت نیاد لطفا بهم بگو

خب پس سر حرف و باز کن بگو فلان دوستم ازدواج کرده اون روز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت شوهرم ماهیانه ب ...

ایتو اخه بعد ازدواج میشه گف... الان شاید تابلو باشه خخخخ

به نظرم بزار بیان رسمی تر بشه خانوادشم ببین چطوری ان بعد چن وقته دیگه باهاش در تماس باش 

اخه نه ک فاصله شهرشون تا شهر ما زیاده. اگ بیان مجبورن احتمالا شب خونه بما بمونن. یکم معذبم. و نهایتش ی بار میتونن بیان خواستگاری. دفعه دوم بعله برون و عقد... براهمین میگم یکم مطمن تر بشم

مرسی از راهنماییت  اگ سوال دیگ ای هن بنظرت مهمه و باید بپرسم لطفا بگو

عزیزم داماد بالای بیست و پنج ساله؟ 

میدونی قبلا رابطه ای داشته یا نه؟

در این مورد اصلا اصلا کنکاش نکن و نپرس چون بدترین کاره اما یه جور زیرکانه بگو مثلا حتما میدونین تو خواسنگاری فلان چیز رسمه .... یا دخترا فلان انتطارو دارن..... 

دلیلشم بر خلاف انتظارت این نیس که بگم طرف پاستوریزه باشه. اتفاقا اگر بالای ۲۵ ساله سعی کن بدونی یکی تو زندگیش بوده. وگرنه یعنی سرد مزاجه. راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه اینو مطمعن شی ولی باید مطمعن شی مزاجش باهات سازگاره.

یه چیز دیگه م که گفتم حتما درباره دود مطمعن شو. مثلا بگو نظرت چیه درباره قلیون .... ببین رنگ لب و دندونش چجوریه. 

من به داداشم گفتم همون قرار اول اخراش به دختر بگه دقیقا کارش چیه درآمدش چیه خونه و ماشین چطوره چقدر قسط داره چقدر طول می‌کشه قسطاش خونه رو میخواد چکار کنه  گفتم اینا سوال هر دختری هستش حتما بهش بگو بنده خدا شاید روش نشد که بگه 

محل زندگی هم گفتم بگه ولی مسایل اعتقادی رو گفتم جلسه دوم سوم بگه 

اخه نه ک فاصله شهرشون تا شهر ما زیاده. اگ بیان مجبورن احتمالا شب خونه بما بمونن. یکم معذبم. و نهایتش ...

چرا بمونن خونه شما برن هتل 😒😒اصلا شاید خانپادش خوب نباشن 

نه بابا تابلو نیست بگو فقط بگو به نظر تو بعد ازدواج نظرت چیه فکر نکنه منظورت الانه . 

راه خوبیها. ولی نمدونم روم بشه اینجوری بگم یا نه. باید با خودم تنرین کنم

هر سوال دیگ ای م بنظرت بعدها ممکنه مهم بشه هم اگ بنظرت میرسه لطف میکنی ک بگی عزیزم

عزیزم داماد بالای بیست و پنج ساله؟  میدونی قبلا رابطه ای داشته یا نه؟ در این مورد اصلا اصلا ک ...

32 سالشه

از تظر دود مطمن مطمئنم 

در مورد گذشتش هم واقعیتش نپرسیدم. چون دلم نمخاد اونم از من بپرسه