2777
2789
خوب حرف شما درست.اینکه یهویی بیاد آره.... اما یسری که تعدادشونم کم نیست دل خوش میکنن به ی جمله ب ...

اره عزیزم میدونم منم گاهی نگران اینده دخترم هستم،همیشه باخودم میگم از خودم میگزرم برای بچم کم نمیزارم،ادم ازاینده خبر نداره...من دلمو خوش نمیکنم ولی همه میگن دختر نعمت میاره باخودش،خداییش هم از وقتی حامله شدم ی پیشرفت هایی تو کار همسرم شده،خدا بزرگه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

من سر بچه اول دست خالي اومد بعدش بهش گفتم كه خيلي ناراحت شدم و خجللت كشيدم جلوي خانوادم گفت من بلد نبودم و نميدونستم و اينا ولي سر دومي هم هيچي باز 

شوهرم ندار نيست چيزي بخوام ميخره البته نه چيزاي گرون مثل طلا

ولي اينكه ي گل و شيريني نيارود با اينكه ميدونست من توقع دارم يعني بي احترامي به من 

منم هيچ وقت از يادم نميره هميشه ي سنگدل بي احساسه ته قلبم حالا هزاري هم كه خرج كنه اون روزا رو يادم نميره كه نميره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من ازرسم خانواده شوهرم خبر ندارم . نمیدونم وقت زایمان کادو میدن به خانمهاشون یانه. 

ولی برای احتیاط به همسرم گفتم برا من چی میگیری!! 

نمیخوام دیگه کوتاه بیام. اخه عروسی و اینا نگرفتم و کلی تا حالا قانع بودم . خانواده شوهرم فکر میکنن کلا خیلی ببو گلابی ام و برای خودم ارزش قائل نیستم. 

واسه همین میخ ام هرطور شده جلو اونام که شده برام بگیذه.

البته خودمم شاغلم و احتمالا پولش از حقوق خودم بره! 

شوهر من سر زایمان اولم فقط گل خرید. خودمم اونموقع نمیدونستم کادو میدن😉 . سر دومی گفتم باید برام بخری. گفت چشم میخرم. ولی هنوزم بعد از دو سال نخریده ☹ تازه دو ماه بعد زایمانم همه طلاهامو فروختم 😢 البته برای خرید خونه بوده 😊چند بارم گفتم تو برام هیچی نخریدی بی انصاف هیچ به روش نمیاره. 

برای چیزای مادی ناراحت نمیشم. همین که هوامو داشته تو این مدت برام کافیه

من  تازه شب قبل از زايمانم بخاطر تامين پول اژانس و وسايل نورد نياز بيمارستان و ميوه شيريني برا ...

چرا اذیت،،، بچت داری بهترین سرمایه،، جاش میاد آن شالله،،، از کجا تهیه می‌کرد خو بیچاره 

[QUOTE=97439093]خوب حرف شما درست.اینکه یهویی بیاد آره.... اما یسری که تعدادشونم کم نیست دل خوش میکنن به ی جمله ب ...[/QUعزیزم اینقد بارداری این دوره و زمونه خرج و هزینه با خووش داره که ادم هر چقد ر هم داشته باشه تو اون تایم ممکنه کم بیاره و واقعا نداشته باشه ولی این موقعیت گذرا و کوتاهه. 

خوب الان ی چیزی بگم باز خیلیا احساسی جواب میدن و میریزن سرم ولی آخه بعضیا که میگید دستش تنگه،خدا کن ...

اومدیم تا چند سال بعد هم وضع مالی شوهرشون خوب نشد نباید بچه بیارن‌؟؟؟بخصوص الان که آنقدر ناباروری زیاد شده آدم نمیتونه زیاد جلوگیری کنه...

اومدیم تا چند سال بعد هم وضع مالی شوهرشون خوب نشد نباید بچه بیارن‌؟؟؟بخصوص الان که آنقدر ناباروری زی ...

خوب فکرو نظرات متفاوت

از نظر من نه

قرار نیست همه بچه دار شن

باید شرایط رو همه جانبه سنجید برای قبول همچین مسولیت بزرگی

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خوب فکرو نظرات متفاوت از نظر من نه قرار نیست همه بچه دار شن باید شرایط رو همه جانبه سنجید برای ...

عزیزم با این طرز فکر سه چهارم مردم ایران نباید بچه دار شن، بی پولی همیشه هست، البته فقر قضیه اش فرق میکنه، ولی تو شرایط الان ایران اگه طبق نظر شما بخایم همه چی فراهم بشه و بعد بچه دار شیم 30 سال دیگه نسل ایرانیا منقرض میشه!  منم اوایل طرز فکر شما رو داشتم، همش ميگفتم شرایط مالی جور شه بعد که بچه ام تو رفاه زندگی کنه، 5 سال جلوگیری کردم، بعد اونم مردد بودم فقط بخاطر ذوق شوهرم رضایت دادم بچه بیارم که تازه فهمیدم کلا بچه دار نمیشیم!  تو این یه سال نزدیک دو سال انقد خرج کردیم که دهنمون صاف شد، الان که میشینم فک میکنم اون 5 سال دوندگی منو و شوهرم که هیچ، 10 برابر اون هزینه کردیم تا بچه دار شم، حالا بماند که چه بلا ها و استرس ها که نکشیدیم!  الان که فک میکنم میگم کاش همون موقع که عقد کرده بودم بچه دار میشدم، والا!  همون اوایل بارداری عروسیمونو میگرفتیم، طبیعی هم باردار میشدم انقدم ناز دکترا رو نمیکشیدم!  بی پولی تو کشور ما واسه اکثریت هست، اونایی که این مشکل رو ندارن یه قشر اقلیت و آقا زاده هستن که معمولا بخاطر خوشی زیاد و رفاه کامل کمتر یاد بچه دار شدن میوفتن چون جلو خوشی هاشونو میگیره... 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
منم مثل توام واسه منم هیچی نیاوردن  وای وای از دست مادرش  الان میبینم واسه یکی عیدی   ...

طفلک راس میگه خوب...منتطر بودم سر دخترش بیاد...ولی یلدا چنان سبد گل بزرگی بردن براش...من از پنجره خونه مامانم دیدم..چون همسایه بودیم..دلم ترکید  گفتم خدا دستت درد نکنه اینجوریه

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
دقیقا منم منڟورم همینه مرد میتونه با کوچکترین کار زن و خوشحال کنه ک متاسفانه خیلیا بلد نیستن  ...

افرين گاهي هم مثل همسر من در برابر يادگيري مقاومت ميكنن 

الكي وقت و انرزي رو صرف درست كردن همسرم نميكنم راههي شاد كردن درست خودم پيدا كردم 

افرين گاهي هم مثل همسر من در برابر يادگيري مقاومت ميكنن  الكي وقت و انرزي رو صرف درست كردن همس ...

لج میکنن بعضی مردا

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.