2777
2789
عنوان

کی هم کار میکنه هم درس میخونه

138 بازدید | 12 پست

چجوری میتونید

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکی دیدم همزمان جفتش رو انجام میداده نتیجه خوبی نگرفته

درسای دانشگاه واقعا سنگینه و اگه ادم بخواد از رشته تحصیلیش یه چیزی یاد بگیره و باسواد باشه باید تمام تایمش رو بذاره

معمولا شاغلا کلاسارو هم یکی درمیون میان چ برسه ب درس خوندن و انجام تکالیف و ارائه ها …

خدایا شکرت❤️

من ۸ ماه هم درس خوندم هم کار کردمموهام سفید شد

کنکور؟

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

واقعا سخته و کار پاره وقت نه حقوق درستی داره و نه میتونی به زندگیت برسی

من هم کار میکردم (۳ماه)

هم کلاس زبان

هم باشگاه و هم دانشگاه

ولی دیدم کار عملا داره کیفیت رو از کل زندگیم میگیره

برای همین از ماه بعد دیگه نمیرم

انگار داری واسه پیشرفت یه مجموعه ای تلاش میکنی درحالی که خودت رو پسرفت میدی

امید بذر هویت ماست 💚🌱

من کارمندم، ارشد یه رشته فنی دارم. 

الان دارم یه رشته رو که همیشه دوست داشتم میخونم، شاید بعداً مسیر شغلیمو ببرم سمت رشته جدید.

۳ تا بچه نسبتا کوچیک هم دارم. همسرمم اصلا اهل کمک نیست.

ولی چون پیام نور میخونم، فقط آزمونارو شرکت میکنم.

خیلی ام فشرده دارم میخونم، ترم تابستونم برمیدارم. جوری که ۵ ترمه قراره تموم کنم. ترمی ۲۴ واحد برمیدارم، معدلمم ۱۸ هستش.

ولی به معنای واقعی سالی دو ماه فصل امتحانا از بس تحت فشار قرار میگیرم، میمیرم و زنده میشم. 

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

واقعا سخته و کار پاره وقت نه حقوق درستی داره و نه میتونی به زندگیت برسیمن هم کار میکردم (۳ماه)هم کلا ...

خیلی خوب توصیف کردی

من کارمندم، ارشد یه رشته فنی دارم. الان دارم یه رشته رو که همیشه دوست داشتم میخونم، شاید بعداً مسیر ...

باریک الله

کنکور؟

نه مقطع بالاتر

۸ صبح تا ۲ ظهر سرکار بودم

میومدم خونه ناهار میخوردم

۳ و نیم پانسیون بودم تا ۱۱ شب

۱۱ تا ۱۲ شب استراحت

۱۲ شب تا ۲ و ۳ شب دوباره میخوندم

تو مسیر رفت و امد و سرکارمم یکسره میخوندم