2777
2789

خانوما شوهر منم بلد تیس کادو یا کل بگیره

پس بهش بگم چون هیشکی نیس بش بگه

بگم بعد سزارینم گل بیاره برام تو اتاق؟

کادو میخوام ولی گفتم یه انگشتر کافیه

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!

منکه اصلا ناراحت نمیشم چون میدونم دستش تنگه،تو دوران بارداریمم کلی برام خرج کرد وقتی میبینم برام رفته میوه خریده خودش نمیخوره میگه تو بخور،وقتی برام توالت فرنگی خریده خخخخخخ.....اگه داروهام تموم بشن با دعوا برام میخره اخه.من قایم میکنم تموم میشن بهش.نمیگم خیلی ناراحت میشه....بعدشم چند روز پیش دیدم پول قرض کرده برام پلاک زنجیر اسم دخملیم ک نقره اس سفارش داده،اینچیزا برام ارزش دارن.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باید کادو بدن مگه زنا برا بابا شدن مردا بهشون کادو میدن؟منو شوهری بعد زایمانم میخواد ببره مشهد&n ...

بخاطر مادر شدن کادو نمیدن که بخاییم بخاطر بابا شدن به اونا کادو بدیم!!

۹ ماه حمل و درد زایمان یه تشکر حسابی میخاد که خستگی و رنجش زن کمی کمتر شه و روحیش عوض شه

اره بخدا  همسرم ميدونه من عاشق كتابم يه كتابخونه بزرگم دارم  ميتونست برام كتاب بخره  ...

دقیقا منم منڟورم همینه

مرد میتونه با کوچکترین کار زن و خوشحال کنه ک متاسفانه خیلیا بلد نیستن 

مثلا شوهر من تازه از باشگاه اومد ی جوراب برام خریده بود رو کارتون جوراب ی نوشته یادگاری نوشته بود برام انقد خوشحال شدم ک با هزار تا النگو انگشتر نمیشدم با اینکه حتی جورابش مردونه بود فوقش پنج تومن خریده بود

ولی حس کردم چقد ارزش گذاشت برام و ب فکرم بودم

مسلما شوهر شماهم هزاران خوبی داره و فقط همین کادو خریدن و بلد نیست

که اونم بخاطر تربیت خانوادس و گناهی نداره خودتون باید با کمک مشاور و صحبت کردن از نیازاتون یادش بدید

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

سر اولی۷ سال پیش بدون اینکه من خبر داشته بازم یه گل خوشگل و دو جعبه شیرینی و یه دستبند سه تومنی برام خرید یه گوسفندم برا دخترم سربرید بیمارستانمم خصوصی بود  ولی اون زمان داشت و وضعش بد نبود 

اما سر این دومی پول بیشتر دکتر آزمایشارو خودم دادم و وسایلم از خودم برا بچه خریدم شایدم بیمارستان عمومی زایمان کنم چشمم هم اب نمیخوره کادو بگیره ولی گل و شیرینی که دیگه خرج زیادی نداره 

نگیره ناراحت میشم ولی چه میشه کرد اوضاع اقتصادی خرابه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
والا من شوهرم پا به پام داره اذیت میشه این قد استرس داره تا صبح بیداره بالا سرم یه وقت اذیت نشم تو خ ...

خب شما شوهرت اينقدر اقاس كه ميدوني همه 

كار ميكنه شاد باشي

ولي شوهر من شب زايمانم من تا صب از استرس بيدار ولي بي خيال گرفت خوابيد حتي نگفت تو كجايي چرا نيستي كنارم 

دكتر رفتنا رو هم مامانم برد 

خوب الان ی چیزی بگم باز خیلیا احساسی جواب میدن و میریزن سرم

ولی آخه بعضیا که میگید دستش تنگه،خدا کنه بتونه پول بیمارستانو بده و فلان و بیسار.....

چرا وقتی انقدر از لحاظ مالی توو فشارید بچه دار میشید؟ خوب بچه خرج داره اونم زیاد!

کاش منطقی جواب بدید😁

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
منکه اصلا ناراحت نمیشم چون میدونم دستش تنگه،تو دوران بارداریمم کلی برام خرج کرد وقتی میبینم برام رفت ...

حالا من داروم چند تا مونده بود تموم شه از قبل میگفتم که حواسش باشه تهیه کنه😁 جونمو از سر راه نیاوردم ک🤨

من میدونم شوهرم کسی چیزای خوب یادش نمیده مخصوصا خانوادش...برام یلدایی نیاوردن  اینقدر  بدل ...

منم مثل توام واسه منم هیچی نیاوردن  وای وای از دست مادرش  الان میبینم واسه یکی عیدی  یا  یلدای چیزی میبرن دلم اب میشه

الان به شوهرم میگم چرا اینکارو کردی باهام میگه باید یه خری بهم یاد میداد که بیارم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شوهر من که نه کادو تولد داد نه روز زن...(اونم تو اولین سال زندگیه مشترکمون)..حتی دو روز دیگه ساگرد ا ...

روش منو امتحان كن جواب ميگيري 

اول بكو كادو نميده بهتر مجبور نيستم جبران كنم 

يا اگر تو سليقم نبود تشكر الكي كنم 

بعد برو برا خودت هديه بهر ختما كادو كن و بيا خونه چايي دم كن اروم كادو رو باز كن به خودت تقديمش كن و به خودت تبريك بگو 

لبخند بزن به والله قسم ده سال كارم همين و سال به سال حالم بهتر ميشه 

مثلا يه بار يه كفش ديدم خوشم اومد گفتم پارام چشمتو نزار تولدت برات ميخرمش كلي پس انداز كردم تا خريدمش 

و يه بار هم يه خط چشم به خودم هديه دادم 

كيف كردم

بخاطر مادر شدن کادو نمیدن که بخاییم بخاطر بابا شدن به اونا کادو بدیم!! ۹ ماه حمل و درد زایمان یه تش ...

منم گفتم ادما باهم فرق دارن من شوهرم واقعا کنارمه و بیشتر خودم استرس داره تا صبح بالا سرم بیداره ا کارش میزنه منو هرشب میبره دور تا روحیم خوب باشه و بقیه کاراش به نظر من این کارای شوهرم جای تشکرم داره 

من شوهرم بجز گل چيز ديگه اي بلدنيس بگيره فك كنم واقعا نميدونه ،هميشه گلاي خوشكل و گروني هم ميخره ها ...

بهش بگو گل خوبه ولي كافي نيس بايد كادو هم بگيري

بعدم بگو اين دفعه فلان مناسبت فلان چيزو واسم بگير

ديگران راقضاوت نكنيم.
خوب الان ی چیزی بگم باز خیلیا احساسی جواب میدن و میریزن سرم ولی آخه بعضیا که میگید دستش تنگه،خدا کن ...

والا منم همینو میگم🐀😒

بغیر اونا ک ناخواسته بودن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.