2777
2789

آره چون واقعا بی پول شدیم و حتی گوشواره و انگشتر دوران مجردیمو بعد زایمان فروختم! نه چرا ناراحتشم وقتی میدونم نداشت و اینکه هروقت پول داشته باشه ازم دریغ نمیکنه و بعدنا النگو و یه سرویس خریدم البته نه به جای کادوی زایمانا، همینجوری پول دستمون بود خریدیم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

بهم کادو داده ولی من قبول نکردم حتی اگر نمیداد ناراحت نمیشدم من که تنهایی باردار نشدم،که اونم کمک کرده اگر بخواد کادو بده،باید به بچه بده

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم و خانوادش خیلی پسر دوس داشتن چون نوه پسر نداشتن دوتا پسر آوردم کادو هم بهم نداد تا یک ماهگی بچمم باهام قهر بود چون مادرش پرش میکرد خانوادش ۲۰ روز خونم بودن موقع زایمانم تا ۱ شب دیوونم میکردن 

شوهر من کادو ک نداد هییییچ تازه خانوادش کلی دعوا راه انداختن و طرف اونا رو گرفت خیلی ناراحت شدم الان بچم هفت ماهشه ولی هنوز از دلم نمیره

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

من 

تازه شب قبل از زايمانم بخاطر تامين پول اژانس و وسايل نورد نياز بيمارستان و ميوه شيريني برا مهمونا و...محبور شديم بريم تنها انگشتري كه داشتمم بفروشيم 

هنوزم يادم مياد قبلم اذيت ميشه

گفتم پول جور كردي برا خرجاي جانبي ؟

گفت نه بريم انگشترتو بفروشيم منم تا لحظه نود فكر ميكرد شوخيه ميخواد برام طلا بخره 

اصلا فكرشم نميكردم بخواد انگشترمو بفروشه 

ها؟بابا بیچاره تو این گرونی ازپس مخارح بیمارستانم بتونه بربیاد من خداروشکر میکنم😐واالا

اصولا اولوب هزینه ها فک میکنن بعد اقدام میکنن🐀😌

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

شوهر من ميگفت نداشت كه كادو بگيره ولي من گفتم دوست دارم بهم كادو بدي جلوي مامانم و خواهرم . يكي از انگشترامو دادم بهش يكمم پول بهش دادم گفتم ببر عوض كن به سليقه خودت يه انگشتر بگير برام بيار / اونم همينكارو كرد 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

بستگی به شرایط داره

اگه شوهر پول داشته باشه ولی کادو و گل نگیره آدم ناراحت میشه

ولی خب اگه نداشته باشه ناراحت شدن نمیخواد 

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد

همین که بهت یه نی نی کادو داده به نظر من کافیه بیخیال این جزئیات همون که ببینی عشقش به بچه توی چشاش موج میزنه باید خداروشکر کرد

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559