2777
2789
خوب الان ی چیزی بگم باز خیلیا احساسی جواب میدن و میریزن سرم ولی آخه بعضیا که میگید دستش تنگه،خدا کن ...

عزیرم من نمیدونم این جوابم منطقی هس یانه برات،ولی دخترم یهویی اومد تو زندگیمون یعنی خداخواست اومد تو دلم،ولی خیلی خوشحال شدیم بخاطر قسط و خرجا اصلا شوهرم نزاشت حرفشو بزنم ک نمیخوام،دور اطرافم انقد دیدم بخاطر جمع کردن پول و خونه خریدن و فلان پول هی عقب انداختن الان ک بچه میخوان نمیشه،تو فامیل خودمون هم خواهرم هم دختر عمم هم دوستم چنین مشکلی دارن،همشون هم پشبمونن،باخودم گفتم حتما حکمت خداس ک دخترم یهوویی اومد تو زندگیمون،همیشه هم شکر میکنم...بالاخره قسطامون سال بعد تموم میشن.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون شوهرم اومد برای ملاقات برام انگشتر خریده بود ولی بعدش واسه بدهی خودش با طلا های دیگم فروختم        

نمیخریدم ناراحت نمیشدم 

الانم باردارم نخره بازم برام مهم نیست 

کلا انتظاراتم ازش چیزای دیگه ای مادی اخرین چیزه

ولی همه میگن اشتباه میکنم

رویای خودتو بساز

من پسراولم برام گل گرفت چون خیلی وضع مالیمون بدبود،ولی عوضش همه جوره کنارم بود سه روزازبیمارستان بیرون نرفت،اتاقم خصوصی بود تاشب صدبارمیومد پیشم شبم میرفت پایین میخابید،پسردومم دنیااومد بدون اینکه بهم بگه یه تک پوش گرفت برام اونم مادرشوهرم اومدگفت برات حامدتک پوش گرفته سورپرایزوخراب کرد😊ایناهیچی سرهردوبچه م وقتی وارداتاقم شد بچه روبردن جلوش ببینه بدون اینکه نگاه کنه به بچه اومدپیشم وبوسم کردحالمو پرسید،این رفتارش برای من بزرگترین هدیه بود😍😍این بود انشای من😁 

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀

من نامزدم بچه ندارم ک

ولی خالم سر بچه اولش یه تک پوش و 2 النگو و انگشتر گرفت با یه دسته گل 

سر بچه دومش گردنبند و سکه گرفت

دختر عمم هم یه سرویس طلا گرفت

همه اطراف هدیه میدن حتی مادرشوهر و پدرشوهر و برادر و برادر شوهر و خواهر شوهر وخواهر 

عزیرم من نمیدونم این جوابم منطقی هس یانه برات،ولی دخترم یهویی اومد تو زندگیمون یعنی خداخواست اومد تو ...

خوب حرف شما درست.اینکه یهویی بیاد آره....

اما یسری که تعدادشونم کم نیست دل خوش میکنن به ی جمله بی اساس "بچه روزیشو با خودش میاره" 

اینو نمیتونم قبول کنم چون اون بچه گناه داره حتی بعدها بغض همون پدرو مادر بخاطر اینکه نمیتونن از پس خواستهاش برمیان.....

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

والله من در آینده باردار بشم میرم بهترین بیمارستان شاید هم نتونستم بر ترسم غلبه کنم سزارین میکنم همین که همسرم پول اینا رو بده خودش یه کادو هست البته همسر من تو همچین فاز های نیست باید بخوای تا بده اون موقع خودم باید بگم کادو بده شاید بده خودش میدونم تا قیامت هم به فکرش نمی رسه🤣🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍