2777
2789

تا ابد که اون روز تاسوعا یا عاشورا نیست که

سال بعدش تاریخ تاسوعا و عاشورا عوض میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برات.خرافاتی تشریف دارین.هر روزی از سال به دنیا بیاد خوب اومده دیگه.چی میشه مگه.

بحث خرافات نیست..اینکه همه درو دیوارا سیاهه عزاداریه خوشم نمیاد،،دوست داشتم تو جشن و شادی باشه،،آهنگم که دیگه نمیشه گذاشت

بحث خرافات نیست..اینکه همه درو دیوارا سیاهه عزاداریه خوشم نمیاد،،دوست داشتم تو جشن و شادی باشه،،آهنگ ...

اون موقع آنقدر درد داری و شب بیداری های بچه دیگه به در و دیوار نگاه نمی کنی😄😄

چرا؟

چون بجه ک کلاس اول میخواد بره بزرگتره نسبت ب همسناش خیلی بهتره بجه بزرگتره فهنیده تره کمتر اذیت میکنه

من زیاد دیدم ک دوست دارن نیمه دوم باشن

کاربرقدیمی هستم والا😆تیکربارداری نیست هدفمه
بحث خرافات نیست..اینکه همه درو دیوارا سیاهه عزاداریه خوشم نمیاد،،دوست داشتم تو جشن و شادی باشه،،آهنگ ...

آهنگ؟؟؟؟؟؟واقعا مشکل داریا.مطمئنی میتونی مادر خوبی بشی واسش؟؟؟بهترین آهنگ صدای گریه ها و خنده های بچه هستش صدای نفس کشیدنش هستش.تو مثل اینکه زایمان رو با پارتی اشتباه گرفتیاااااا.جلل خالق

چون بجه ک کلاس اول میخواد بره بزرگتره نسبت ب همسناش خیلی بهتره بجه بزرگتره فهنیده تره کمتر اذیت میکن ...

اما تینجوری یه سال عقب تر میشه میگن اموزش از سنین کمتر بهتر جواب میده که

داداش منم تو محرم به دنیا اومد... سال های بعد تولدش همش تو جشن بود

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
اما تینجوری یه سال عقب تر میشه میگن اموزش از سنین کمتر بهتر جواب میده که

نبابا اینقدر زیاد ک نیست من خودم نیمع دومم

کاربرقدیمی هستم والا😆تیکربارداری نیست هدفمه