2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاریخ های مناسبت های عربی هی میچرخن هرسال که تولدش تاسوعا نیست که همون تاریخ شمسی رو شما معیار قرار بده که سرجاش ثابته

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

واع چقدر فکرای مزخرف داری. این فکرا چیه. طرف هزار چهارصد سال پیش شهید شد ماهم احترامشو داریم ولی قراره کار زندگیمونو واسه هزار و چهارصد سال پیش تعطیل کنیم؟! همین عزاداری هام الکی مردم میرن یا بگردن از سر بیکار اونام که گریه میکنن واسه غمدل خودشون گریه میکنن نه امام حسین و یارانش. قربون امام حسین بشم شده بازیچه ی ملت

بیا قسمت کنیــــم دردی که داری🌻💞       ‌               که تو کوچک دلــــــی طاقت نداری🍀
طبیعی برو .منم دوس ندارم شهریوری شه میخوام طبیعی برم ک مهر بیفته تاریخ سزارینو تا چند روز عوض میکنن ...

همه اصرار دارن شهریور بچشون دنیا بباد

مهر نیمه دومی میشه و یک سال عقب می فته

دوستم بچش 11 مهره. همش ناراحته به خاطر 11 روز یک سال عقبه