2777
2789
چون بجه ک کلاس اول میخواد بره بزرگتره نسبت ب همسناش خیلی بهتره بجه بزرگتره فهنیده تره کمتر اذیت میکن ...

بچه های این دوره و زمونه اینقدر زرنگن که از 4 سالگی آدم و درس میدن😕

واع چقدر فکرای مزخرف داری. این فکرا چیه. طرف هزار چهارصد سال پیش شهید شد ماهم احترامشو داریم ولی قرا ...

میدونم فقط بحث شهادت و این حرفا نیست

کلا اون روزا غم داره

بعدشم همه جا تعطیله

همه مرخصین

درو دیوارا سیاهه

تا مدت ها نمیشه یه جشن و شادی درست حسابی گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتم بچم تو جشن بیاد دنیا نه عزا

عزيزم عزاداري فقط يه طرف قضيه هست

عاشورا روز فوق العاده خاص و بزرگيه

درسته براي ما عزاداريه ولي باطن قضيه

فداكاري بزرگ امام حسينو و رسيدنش به خدا و سربلندينه خودشون و اصحابشونه

روزي كه خدا به بنده اش افتخار كرده

دخترت روز خيليييي خيليييي بزرگي بدنيا مياد و اصلا ناراحت نباش

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

خیلی هم عالی....بنظر من ناشکری.خیلی ها خسرت دارن باردار بشن اونوقت تو نگرانی که عاشورا به دنیا میاد؟واقعا مشکلت به این بزرگیع؟؟

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
طبیعی برو .منم دوس ندارم شهریوری شه میخوام طبیعی برم ک مهر بیفته تاریخ سزارینو تا چند روز عوض میکنن ...

برعکسی 

همه مهریا شهریور زایمان میکنن که بچشون نیمه اولی بشه یه سال عقب نیوفته عجباااا

اینقده مهربون و آرومیم ما شهریوریا🤗 اگه اصفهانی پاشو بیا به صرف کیک و چای😊تا یه شهریوریه خوبو ملا ...

ی دوست اصفهانی داشتم ک هیچوقت باور نمیکردم میگن اصفهانی اینطوری اونطوری ادرس دادن و صداقت و خساستشونو

امسال رفتیم اصفهان یه پوستی ازمون کندن ک واقعا زده شدم .نمیدونم چرا اینجوری کردن یدونه ازون ادمای ناب هم پبدا نکردیم ک مثل دوستم باشه دلم گرفت انقد😢

اوووو حالا با یه سال مگ قراره چی بشه .فقط خودش بیشتر استراحت میکنه درکش بالاتر میره 

خوب هر کی یه روشی داره من دخترمو از ۴ سالگی گذاشتم مهد که هم خودش هم من به کارای دلخواه تفریحمون برسیم امسالم پیش دبستانیه زبانم یاد گرفته من راضی ام 

میدونم فقط بحث شهادت و این حرفا نیست کلا اون روزا غم داره بعدشم همه جا تعطیله همه مرخصین درو دیو ...

به این چیزا فکر نکن. بچه ی دختر دایی منم عاشورا به دنیا اومد الان ماشالا ۱۴ سالشه تو یک سالگیشم تولد گرفتن چه تولدی. خیلی شاده و خیلی ام باحاله. این چیزارو فکر نکن. تو بیارستانم همه هستن نگران نباش.

بیا قسمت کنیــــم دردی که داری🌻💞       ‌               که تو کوچک دلــــــی طاقت نداری🍀
خیلی هم عالی....بنظر من ناشکری.خیلی ها خسرت دارن باردار بشن اونوقت تو نگرانی که عاشورا به دنیا میاد؟ ...

😐خب کسیکه اون مراحلو گذرونده دغدغه هاش فرق میکنه .یدیقه خودتو بذار جاش بعد ببین تو اون موقعیت میتونی حسرت باردار نشدن بخوری؟؟

خوب هر کی یه روشی داره من دخترمو از ۴ سالگی گذاشتم مهد که هم خودش هم من به کارای دلخواه تفریحمون برس ...

منم با مهد موافقم ولی مدرسه نه.دقیقا هرکی یه روشی داره نمیشه گفت همه اینجورین یا همه دوس دارن شهریور بزان😄

خیلیام دوس دارن مهر بزان خب