2777
2789
خدا نکنه چرا گلم؟

اينقدر مادرش خون ب جگرم كرده ك ديگه بريدم توروخدا دعا كنين امام رضا جواب دل شكستمو بده😢😢

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢
چند روز پیش عقد برادرشوهرم بود هیچکس موافق نبود ولی بخاطر اصرار زیاد قبول کردن براش هدیه ،سفره عقد ، ...

بخدا برا منم هیچ کاری نکردن فقط فامیل های خودمون کادو عقد دادن . حتی زیر لفظیم ندادن . وای ۳ سال بعد واسه دختر برادر شوهرم  یه بریز و بپاشی که نکردن چه ادا و اصولی در میاوردن وای عارم اومد گلگی کنم😞

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم ریزه میزم بعد تازه عقد کرده بودیم منو شوهرم بعداز ظهر تو اتاق خوابیده بودیم بعدش شوهرم زودتر بیدارشده بود داشت میرفت بیرون که جای در مادر شوهرم رسید سروقتش دروباز کرد و داخلو نگاه کرد و بعدش به شوهرم گفت نگاه کن مثل بچه هاست.

من خییییلی ناراحت شدم، فکر میکرد خوابم ولی نبودم، خیلی به دلم اومد، من از هر لحاظ از خونواده اونا سرتر بودم، از لحاظ جایگاه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و مذهبی و ظاهری و همه چی فقط ریزه میزه تر از شوهرم هستم ولی خوب موقع خواستگاری که کور نبودن چشماشونو باز میکردن.

مادرشوهرم ی ادم باج بگیریه یعنی وقتی میاد خونم میگم الان باز چی میخواد ببره برا خودش .ی بار شوهرم انبه اورده بود از زاهدان شهرما گرونتره اینم برداشت گفت میری دو کیلو برام میاری یا به زبوت خوش یا خودم میام ببرم وقتی هم براش تو ی پلاستیک گذاشتم برداشت گفت نه نمیخواد خودتوت بخورید بچم زحمت میکشه نمیخواد من ببرم گفتم نه زنعمو بردارید برا شماست همچین از رو زمین برداشت حالا میریم خونش ممکنه از ی چیزی ی عالمه داشته باشه و برا پسرش بیاره ولی برا من نه انگار من ادم نیستم سر سفره هم واسه همه بچه هاش برنج زیادو گوشت خوب واسه من استخون .میریم تفریح از خودمون خرج میکنیم واسه اونا هم میخریم ولی کمترین چیز عایدمون میشه. ی زمین شریکی چند سال پیش خریدیم من عقد بودم شوهرم پول نداشت شریک بشه من طلاهامو فروختم الان برداشته میگه تو وقتی دانشجو بودی من برات طلاهامو فروختم این به اون در .ی زمین دیگه دارن میخوان بفروشن میگه میخوام بفروشن بزارم تو بانک سودشو بخورم عروسا هم مرگ بخورن که چی من بمیرم به اونا ارث برسه انگار من گفتم بیا زمینتو بده بهم 

من ازبیشترحرفاشون ناراحت میشم ولی سعی میکنم به چش غریبه ای که هیچ حسی ندارن نگاه کنم چون ازشون انتظارداشته باشم بیشتراذیت میشم ازاون بالا وازدورتوخلوت خودم به کاراشون نگامیکنم میبینم چقدتوحاشی ان وکارشون مسخرس

از این که علنا بهم میگن نازا و باید یه فکری برا زندگی داداشمون بکنیم این که بهم میگن نمیخوای آرامش و ...

انشالله

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

برای من اینقدر زیاد بوده از این دل شکستن ها که الان یادشون می افتم میگم من چقدر صبورم که هیچی نمی گفتم. نمیدونم چرا همه اش کوتاه اومدم. کاش یه کم پاچه پاره بودم و حاضر جواب. لعنت بهشون. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

بچه ها بعد این همه دلخوری رابطتون باهاشون چطوره؟تونستید خودتونو راضی کنید باهاشون ارتباط داشته باشین؟ من جدیدا حرفای بدی شنیدم به همین بدی که شماها میگید درموردم حرف زدن نمیدونم چطور باهاشون برخورد کنم. دلم میخواد رابطمو قطع کنم

سعی کنیدرفت وامداتونو کم کنید احتراماسرجاش میمونه کمتردلخوری وسوئ تفاهم پیش میادخانواده شوهرم اگه ام چیزی بگن ته تهش دلسوززندگی برادرشونن ی کوچولوکرمم قاطیش هستا ولی ازقدیم بودادم نبایدکینه ای باشه

برای من اینقدر زیاد بوده از این دل شکستن ها که الان یادشون می افتم میگم من چقدر صبورم که هیچی نمی گف ...

منم بخدا 

امشب جوری شوهرم دلمو شکست ک تو تنهایی ب خودم گفتم خیلی سگ جونی ک پاش موندی

یا رفیق من لا رفیق له 💚