2777
2789
عنوان

كيا تا حالا بچشون تل داشته بردن پيش تل گيو

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 121 پست
تل گیر چیه؟میشه بگید؟

ی وقتایی بچه ها ی چیز سفت میخورن مثه هسته میوه ها یا حبوبات با چیزای دیگ ک میره ی قسمت بین دهنو بینی گیر میکنه و بچه نمیتونه قورتش بده حالا ی کسایی هستن ک بلدن اینارو یا رد میکنن میره پایین یا درش میارن بهش میگن تلگیر و ب اونا ک تو گلو مونده میگن تل

دوس دارم زندگی رووووو.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه یکی ازآشناهامون مریض شدبی حال وبی اشتهابودتب شدیدواستفراغ امون نمیدادبهش مدام دکتروآزمایش ودکترا ...

آخه پوست تخمه کجا و سرطان کجا   ....اگر واقعا  پوست تخمه باشه ..سی تی اسکن و ام آر آی  . برونکوسکوپی نشون نمیده ..و دهاتی بیسواد خارجش  میکنه   ....این ها داستان هست عزیزم ..بشنو و باور نکن 

حقشونه مگه نه ؟!

اره من نمیدونم چه جوری میزارن کسی که که نمیدونن مریضی چیزی داره یانه فوت کنه تو بینی بچه😢

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘
همون موقع هم گفتم حقشه کسی ک پیش تل گیر می‌ره بایدم سرش کلاه بره  این خانم واسه هر دفعه. کارش ...

من٢٠هزار تومن بيشتر ندادم بچمم خداروشكر بهتره

بستگي داره كجا بزي 

وگرنه تو دكتر قلابي هم داريم 

دليل نميشه قرن ٢١باشيدچيزي كه درمان واقعي مشكلي رو رد كرد

منم پسرم و بردم قبلش تب داشت بی حال غذا نمیخورد چند مرتبه دکتر بردم بهتر نشد  . بعداز تل گیری اوردمش خونه غذا خاست ب مرور حالش خوب شد 

ی وقتایی بچه ها ی چیز سفت میخورن مثه هسته میوه ها یا حبوبات با چیزای دیگ ک میره ی قسمت بین دهنو بینی ...

مرسی روشنم کردی هی میگم خدا اینا چی میگن😌

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
آخه پوست تخمه کجا و سرطان کجا   ....اگر واقعا  پوست تخمه باشه ..سی تی اسکن و ام آر آی &n ...

شماچرااصرارداری بگی همه چی باداروخوب میشه؟؟؟؟دکترای الان فقط دارن تجارت دارومیکنن.واسه یه سرماخوردگی ساده که با خوردن مایعات گرم واستراحت درمان میشه یه عالمه مسکن قوی وآنتی بیوتیک قوی میدن.این همه سرطان ازکجامیادپس؟؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

منم  خیلی دیدم واقعا هم اثر داره همه ی  دکترا هم علامه ک نیستن اگر واقعا کارشون درست بود بچه رو درمان میکردن طب های متنوع وجود داره دکترا  طب سنتی  طب ابوعلی سینا سوجوک طب سوزنی  انرژی درمانی رو هم قبول ندارن! 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
خوش به حالت ..یه بیسواد رو ستایی بلده و دکتر ها بلد نیستن    

اره  چه طرز فكري داره خيلي وقتا يه بيسواد دوستاي از صدتا دكتر شهري بيسواد تر بهتر 

متاسفانه ادم فكر ميكنن چون گذشت قديميه ديگه بدرد نميخوره اين چيزا چرت ولي 

هنوز خيلي از همين ادماي بيسواد از همين دكتراي الآني قلابي بيسوادتر بهترن