2777
2789
عنوان

كيا تا حالا بچشون تل داشته بردن پيش تل گيو

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 121 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نی نی سایت نبست ..پیر زن سایت هست      والا دوستان یکم تفکر ...یکم مطالعه .... ...

شماقبول نداری بروازتاپیک بیرون به دهاتی وروستایی چراتوهین میکنی؟؟؟؟چندتادکترومهندس بهت معرفی کنم که بچه همون دهاتی بیسوادن که شمامیگی؟؟؟؟

هرچی باشن برای خودشون شخصیت دارن قرارنیست هربیسوادی بیشعورهم باشه وهرباسوادی باشعور

التماس تفکربرای شما👎

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اینجا نی نی سایت نبست ..پیر زن سایت هست      والا دوستان یکم تفکر ...یکم مطالعه .... ...

کاش خودتون هم کمی تفکر و مطالعه میکردین و میفهمیدین طب جدید چیزی برای درمان نداره و فقط علایم بیماری رو ممکنه از بین ببرن نه خود بیماری همون طور که میبینن هم از وقتی طب جدید اومده بیماری ها روز به روز تعداد و تنوعش بیشتر شده

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
شماچرااصرارداری بگی همه چی باداروخوب میشه؟؟؟؟دکترای الان فقط دارن تجارت دارومیکنن.واسه یه سرماخوردگی ...

سرطان از کجا میاد ؟؟؟از سیگار ..از ورزش نکردن ..از غذاهای هورمونی ...از کود های شیمیایی  ..از سموم شیمیایی ..از این همه اشعه ...از بنزین.....

تازه کی میگه سرطان بیماری جدید هست قدیم  همه میمردن کسی هم خبردار نمیشد که سرطان داشته ...

علم پزشکی پیشرفت  کرده با واکسیناسیون جلوی خیلی از بیماری های  واگیردار گرفته شده ...چقدر از زن ها قدیم سر زایمان فوت میکردن یا بعدش میمردن ...این کار های پزشکا رو نمیبینی ..گیر دادی به چند تا سرماخوردگی و ..

شماقبول نداری بروازتاپیک بیرون به دهاتی وروستایی چراتوهین میکنی؟؟؟؟چندتادکترومهندس بهت معرفی کنم که ...

اينحور ادما كمبود دارن كه به دهاتي ها و روستايي ها توهين ميكنن

کاش خودتون هم کمی تفکر و مطالعه میکردین و میفهمیدین طب جدید چیزی برای درمان نداره و فقط علایم بیماری ...

واقعا ..قدیم ها زمان مادربزرگ ها ۱۰ تا بچه میزاییدن یکیش زنده میموند ...یا خیلی ها سر زایمان میمردن ...چقدر نوزادها  میمردن .....

کاش خودتون هم کمی تفکر و مطالعه میکردین و میفهمیدین طب جدید چیزی برای درمان نداره و فقط علایم بیماری ...

اگه متوجه بودکه همینجوری توهین نمیکردبه کسی.همین دکترایی که این خانوم قبول دارن به جای نیش پشه دخترمن گفتن سرطان غددلنفاویه.سواددهاتی خیلی بیشترازاون پزشکایی هست که به زورسهمیه وامتیازوپول پزشکی قبول شدن واین خانوم وامثالشون قبولشون دارن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اگه متوجه بودکه همینجوری توهین نمیکردبه کسی.همین دکترایی که این خانوم قبول دارن به جای نیش پشه دخترم ...

منم دخترم اگزما داشت پدرم دراومد از همه چی پرهیز داده بود دکتره اخرم اگزماش دوباره برگشت بردمش طب سنتی همونایی که اون پرهیز داده بود رو گفت بخوره (البته همش نه)شکر خدا خوب خوب شد

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
اره  چه طرز فكري داره خيلي وقتا يه بيسواد دوستاي از صدتا دكتر شهري بيسواد تر بهتر  متاسفا ...

میگما اون دکتری که بهش میگی بیسواد میدونی آن سال درس خونده و هزینه کرده تا به اینجا رسیده😐😐😐

حقا که جهان سومیم...

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐