2777
2789
عنوان

كيا تا حالا بچشون تل داشته بردن پيش تل گيو

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 121 پست

من یه فیلمی از یه تل گیر معروف دیدم وای موهای تنم سیخ شد وقتی داره میزنه کمر بچه یه چیزی تو دهن خودشه دست میندازه گلوی بچه ، بچه هم که داره گریه شدید می‌کنه مامانش حواسش نیس یهو تل گیره یه هسته از دهن خودش میندازه بیرون 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من واقعا نياز داشت بخدا انقدر إنتي بيوتيك دادم حتي بيمارستان بستري شد  خوب نشد اما الان بچ ...

عزیزم یکم با روغن زیتون گلوشو چرب کن واینکه اگه گذاشت چند قطره بچکون تو بینیش و غذاهای خیلی نرم بده بخوره تا چند روز

دوس دارم زندگی رووووو.........
بچه من واقعا نياز داشت بخدا انقدر إنتي بيوتيك دادم حتي بيمارستان بستري شد  خوب نشد اما الان بچ ...

دکترا میدونن چیه و چجوری خوب میشه ولی چون تو دانشگاه این چیزارو یاد نمیدن برو مبارک نمیارن و انتی بیوتیک میدن فقط

یکم مایعات و سوپ بدی تا یکی دوروز دیگه خوب میشه

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
میشه توضیح بدید 

حدود يه ماه پيش بچه ام بردم بيمارستان بخاطر عفونت بستري شد ريه بعد هرچي ميخواستم بدم انگار يزور مقررا مداد چند روز بود كه ديگه تب شديد ميكرد و اصلا غذا نميخور همش با پشت دست بيني خودشو ميماليد نميخوابيد تو خواب جيغ ميزد

اشتها نداشت بزور شير ميخورد تا اينكه 

ديروز بردم پيش تلگير ،٣٠ثانيه بيشتر طول نكشيد گلو رو ماليد بعد بيني رو يه فوت كرد 

بعد جلو چشم خودم ديدم دو تيكه خيار ازگلوش در امد

همون موقع هم گفتم حقشه کسی ک پیش تل گیر می‌ره بایدم سرش کلاه بره 

این خانم واسه هر دفعه. کارش ۱۰۰ تومن می‌گرفته 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان
منم راجبش شنیدم پس واقعا حقیقت داره 

بچه یکی ازآشناهامون مریض شدبی حال وبی اشتهابودتب شدیدواستفراغ امون نمیدادبهش مدام دکتروآزمایش ودکترای مختلف آخرش گفتن سرطان داره پدرومادرش داغون بودن آخرسریه خانوم تومطب دکتربهشون گفته بودببرینش تل گیریه نگاه کنه بهش میگفت شوهرم دادزدکه علم پزشکی روبردی زیرسوال وازاین حرفا.میگفت منم چندروزبعدش دورازچشم شوهرم بامامانم بردیمش پیش تل گیرمیگفت پوست تخمه دراوردازگلوش که کپک زده بودمیگفت تااومدیم خونه بچه گشنه شدشوهرم اومددیدبچه شادوشنگول بازی میکنه وغذامیخوره بهش گفتم بردم تل گیردیگه چیزی نگفت😊

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من یه فیلمی از یه تل گیر معروف دیدم وای موهای تنم سیخ شد وقتی داره میزنه کمر بچه یه چیزی تو دهن خودش ...

اره منم دیدم😡

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘