2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 208 پست
چدن مادرشوهر مثل مادر خود ادم باهامون رفتار نمیکنه قطعا اگه مادرشوهر از ته دل و صمیمانه با عروسش بر ...

به نظر من،رعایت احترام،راه دوری نمیره.

من خودم  حتی اگه کسی از بزرگترهای خانواده با من عمدا بدجنسی کرد، ترجیح میدم باز هم احترامش رو نگه دارم و بدجنسیش رو به پای نادانی یا سن و سال بالا یا اختلافات فرهنگی بذارم.

من که عقده جلو نشستن ندارم.  حتی همیشه به خواهرشوهرم میگم جلو بشین. کلا صندلی عقب راحت ترم. اما ...

خواهر شوهرو میفرستی جلو؟😐همین شماهایین گندشو دراوردین دیگه

خواهر شوهر که جاش عقبه و کاملا مشخصه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چدن مادرشوهر مثل مادر خود ادم باهامون رفتار نمیکنه قطعا اگه مادرشوهر از ته دل و صمیمانه با عروسش بر ...

ما با عروسمون مث ملکه ها برخورد میکنیم خونه خرید حتی تو دسشویی و حموم خونه‌شم ما شستیم کم کسری خوراکی هاشونو ما میخریم حامله شد نمیذاشتیم دس به سیاه و سفید بزنه از مادر پدرم جز دختر گلم دختر عزیزم چیزی نشنید ولی دریغ از یک بار جواب دادن به این خوبی ها، متاسفانه همه رو وظیفه ی ما میدونه تاحالا حتی به اصطلاح یه لیوان آبم دست پدر مادرم نداده... وقتی کسی ذاتش خراب باشه هرکاری هم بکنی بی فایده س

آخه از من ده سال بزرگترن. 

باشه هرچی باشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ما با عروسمون مث ملکه ها برخورد میکنیم خونه خرید حتی تو دسشویی و حموم خونه‌شم ما شستیم کم کسری خوراک ...

بیا این کارارو برا من بکن انقدررررر دعات میکنم😍

نمیدونم چرا بعضی مادرا بعد زن گرفتن پسراشون به عروسشون حسودی میکنن.این اصلا درست نیس و باعث مشکل میش ...

بله به مادر شوهر بستگی داره وقتی اون رفتاری باهات نداره که حس کنی مثل دخترش هستی چطور اونوقت توقع داره توهم مثل مامان خودت ببینیش

به نظر من،رعایت احترام،راه دوری نمیره. من خودم  حتی اگه کسی از بزرگترهای خانواده با من عمدا بد ...

عزیزم ادم وقتی به یکی دائم خوبی کنه و رفتار طرف مقابلش بد باشه دلزده میشه و دیگه نمیتونه همش خوبی کنه 

من وقتی وارد خانواده شوهرن شدم به رسم احترام وقتی کسی وارد میشد ب پاش بلند میشدم تا چندین ماه

ولی اونا اصلا براشون مهم نبود انگار ن انگار و من دیگه نتونستم ادامه بدم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
به نظر من،رعایت احترام،راه دوری نمیره. من خودم  حتی اگه کسی از بزرگترهای خانواده با من عمدا بد ...

البته من به بعضیا حق میدم . من مادر شوهر دیدم که شما اگه ببینیش می کشییش . ولی من یه حرف بهتر دارم سعی کنید بهترین راه حل رو متناسب با خانواده طرف حسابتون پیدا کنید . دستور پخت غذا نیست برخورد با مادر شوهر بگیم همه با هم این کارو کنن جواب میده . فرهنگ طرف و بسنجید راه پیدا میشه

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
بله به مادر شوهر بستگی داره وقتی اون رفتاری باهات نداره که حس کنی مثل دخترش هستی چطور اونوقت توقع دا ...

کاملا درسته

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

عروس نداریم ولی مامانبزرگم همیشه عقب میشینه خودش میگه جلو راحت نیستم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ببخشید ینی به روشون میارید اگه تعارف نکنن

😐از اونجایی ک زود عصبی میشم شاید رفتارم تغییر کنه

ولی در کل حق داره اما من لازم میدونم ک احترام بزاره صرفا جهت نشون دادن شعور و شخصیت خودش

و انقد شعور داشته باشه ک این چیزا براش اهمیتی نداشته باشه