2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3560 بازدید | 208 پست
در واقع سوال من اینه که اگه عروسهای اینجا، ببینند که یک دختر دیگه با مادر خودشون،مثل خودشون رفتار بک ...

خوب پس شما دنبال بی فرهنگها و با فرهنگ ها میگردین ؟ چون خوب و بد معلومه . خانم ما چند کیگیریم نمرمون چند میشه ؟ سئوال سختر بپرسین جوابش درست معلومه

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صدرصد ادم انتظار ندار یکی با مامانشش بی احترامی کنه چه سوالیه

نکته همینجاست! 

چرا اغلب دخترهای اینجا، با مادرشوهرشون جوری رفتار میکنند که تحملش رو ندارند کس دیگه ای با مادر خودشون،همون رفتار رو داشته باشه

نه راستش حسودیم میشه😑

oh my god جلو نشستن بر اساس کدوم فرضیه بهتره ؟ شوهر مال شماست حق شماست 40 دقیقه حرفی برای گفتن نداره شما 24 ساعت منهای 40 دقیقه پیش شوهری درسته ؟ حالا جواب سئوال چیه بچه مرشد ؟ شوهر مال کیه؟

نکته همینجاست!  چرا اغلب دخترهای اینجا، با مادرشوهرشون جوری رفتار میکنند که تحملش رو ندارند کس ...

چدن مادرشوهر مثل مادر خود ادم باهامون رفتار نمیکنه

قطعا اگه مادرشوهر از ته دل و صمیمانه با عروسش برخورد کنه مطمئنا عروس هم بهش بی احترامی نمیکنه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
نکته همینجاست!  چرا اغلب دخترهای اینجا، با مادرشوهرشون جوری رفتار میکنند که تحملش رو ندارند کس ...

عزیزم این طور دخترا یا واقعا اون طور که باید معرفت و شعور رفتار با بزرگترشان رو ندارن یا خانواده شوهرتون واقعا لیاقت رفتار محترمانه اون هارو نداره درکل هم به خانواده همسر بستگی داره هم به خود عروس خانوم

خوب پس شما دنبال بی فرهنگها و با فرهنگ ها میگردین ؟ چون خوب و بد معلومه . خانم ما چند کیگیریم نمرمون ...

نه عزیزم،من دنبال چیزی نمیگردم. اما به نظرم،بد نیست که وقتی یه بی اخلاقی رایج میبینیم،یه تلنگری بزنیم

چدن مادرشوهر مثل مادر خود ادم باهامون رفتار نمیکنه قطعا اگه مادرشوهر از ته دل و صمیمانه با عروسش بر ...

چون زنا یاد نگرفتن مادر از بچش مثل شوهر انتظار نداشته باشه . مادر وقتی ببینه بچش داره شاد زندگی میکنه از زن پسرش خوشحال باشه . پسرشو تشویق کنه . یا مثلا زن بگه مرسی مامان که شوهر خوبی مثلا این به من دادین . رهی خیال باطل دارم که به این آرزو برسیم

نه عزیزم،من دنبال چیزی نمیگردم. اما به نظرم،بد نیست که وقتی یه بی اخلاقی رایج میبینیم،یه تلنگری بزنی ...

آها این خوبه اگه به وجدانشون رجوع کنن . اتفاقا توضیح دادم به عروسا که شما 40 دقیقه حسودیتون نشه کس دیگه بشینه پیش شوهر 24 ساعت منهای 40 دقیقه مال شماست

چون زنا یاد نگرفتن مادر از بچش مثل شوهر انتظار نداشته باشه . مادر وقتی ببینه بچش داره شاد زندگی میکن ...

نمیدونم چرا بعضی مادرا بعد زن گرفتن پسراشون به عروسشون حسودی میکنن.این اصلا درست نیس و باعث مشکل میشه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه