2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مارکی نتیجه گرفتی شما؟ممنون میشم بگی

گفتم دیگه بیتروی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

با جای جوشم خوبه ؟برا شفاف شدن و روشن شدن چی رو پیشنهاد میدید؟

همشو درست‌میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

توام؟؟؟من ک دیگع کپسول سقز میگیرم

دیگ هر چی بلدی بم‌بگو

یمدت عصبی بودم سر قضیه ای

دق میخوردمممم

خودم‌ میدیدم معدم هی ترش میکنه. اون اسید معده بود?

بعد یه شب قبلش خواب دیدم یکی گفت از بس حرص خوردی. زخم معده گرفتی

دیگ بعد اون معدم تیر میکشه مخصوصا بعد از  فست فود نوشابه ترشی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

😂😂😂😍تو راهتو پیدا کردی من چی😐🤕

راه من اینه که اصلا نمی‌خورمش راستشو بخوای، دیشب گفتم اوکیه ولی الان پشیمونم💀😂

نمیشه بریزیمش تو ماست؟ 

ازین کپسول‌های خالی هم هستن میشه پودر کرد ریخت تو اون و خورد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شروع کردم اصولی وزنم بیارم پایین و چن کیلویی کم کردم تا الان

فیشیال و رسیدگی به پوستمم شروع کردم و روغن تراپی موهام

تا عید ارتودنسی ام در میارم و میخوام لمینیت کنم دندونامو ان شاالله

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دیگ هر چی بلدی بم‌بگویمدت عصبی بودم سر قضیه ایدق میخوردممممخودم‌ میدیدم معدم هی ترش میکنه. اون اسید ...

اتفاقا دقیقا زخم معده س

و بایییید فست فودو ترک‌کنی مصرفشو

منم عین توام 

معده م آرومه الان

فقط گلوم اذیته

اسید مری رو ملتهب میکنه

چقدر سریع گذشت….واقعا تاپیکت برام شوکه کننده بود چهار پنج ماه دیگه عیده🤌🏼

اره منم انگار نه انگار همین چندمدت پیش تازه عید شده 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست