2777
2789
عنوان

کراشم چنین حرکتی زده

195 بازدید | 22 پست

کسی ک قبلا ازش خوشم میومد و یا روش کراش بودم و قبلا یه مدت با هم حرف زدیم یه جورایی میدونست دوستش دارم 

دیشب همچین نوتی گذاشتم

من نوشته بودم درون هر انسانی که میشناسی، انسانی هست که نمیشناسی. بعد اون چند ساعت بعدش به انگلیسی یه نوت گذاشت بلخره من انسان نیستم یعنی خودش و یا با این وجود من ادم نیستم این دو معنی رو میداد

به خودم بگیرم یا نه 

خیلی عجیب بود حس میکنم میخواست یه واکنش نشون بدم نظر شما چیه

منم میخوام یه نوت بزارم انگلیسی مثل خودش بنویسم در جریان هستم😂

یعنی نوتش به نوت من ربط داشت یا نه بی منظور اینجور گفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بتو ربط داشت یا نداشت به ما ربطی نداره

عزیزم من فقط سوال پرسیدم خواستم نظر بقیه رو بدونم٫شمارو مجبور به جواب دادن کردم؟

تو مشخصه دلت از جایه دیگه پره وگرنه این حجم از واکنش به کسی ک هیچ شناختی ازش نداری طبیعی نیست 

مردم رد دادن

و اینکه من فکرمو درگیر هر آدمی نمیکنم این ادم واسم خیلی فرق داشته با بقیه و بارها خودشو ثابت کرد باز ...

اسی ، اول آدما رو زود قضاوت نکن من از دوست داشتنت گفتم پسر ا ارزش ندارند برس سراغ شون ، عشق اگه عشق باشه میاد سراغت نه طاقچه بالا بزار 

برو بچسب به پسر مردم شاید به ارزش شما اضافه شد ، والا من حس کمبود ندارم دنبال پسر مردم بدوم

عزیزم ٫یکم مهربونتر لطفا 🫶🏻

یکم سطحت رو ببر بالا 

دوست داشتن یه ادم یه چیز طبیعی هیچ ربطی به کمبود نداره شاید شما از رو کمبود سمت کسی رفتی قضیه ش فرق داره

عجب ادما کوته فکری پیدا میشن 

من به کسی نچسبیدم 

کافر همه را به کیش خود پندارد 

ادم خودش هرجور ک باشه جامعه رو به همون شکل میبینه 

قصد این حرفارو نداشتم ولی ظاهرن شعور حرف زدن نداشتید

اسی ، اول آدما رو زود قضاوت نکن من از دوست داشتنت گفتم پسر ا ارزش ندارند برس سراغ شون ، عشق اگه عشق ...

خب اولن که من قضاوت نکردم این شما بودی که قضاوت کردی 

دومن خیلی حرفا خیلی چیزا بین ما گذشت شاید اصلا بهم گفت ک دوسم داره و خیلی چیزا دیگه 

شما ک از بقیه ماجرا با خبر نبودی پس شما داری قضاوت میکنی نه من 

همیشه کاش قبل از حرف زدن فکر کنیم 

عزیزم ٫یکم مهربونتر لطفا 🫶🏻یکم سطحت رو ببر بالا دوست داشتن یه ادم یه چیز طبیعی هیچ ربطی به کمبود ن ...

اول خودت شروع کردی ، مگه من چه بی احترامی بهت کردم تو پست اولم ؟! 

ترجیحم این با شما هم کلام نشم ، پرونده ی پژمان جمشیدی برای امثال شما باید درس عبرت بشه زندگی وارد زندگی پسر مردم نشید و.....

برو بچسب به پسر مردم شاید به ارزش شما اضافه شد ، والا من حس کمبود ندارم دنبال پسر مردم بدوم

و فکر نکن کارما و اینا کشکه گاهی با یه حرف کوچیک دل طرف مقابل ک نه از زندگیش چیزی میندونیم رو میشکنیم در هر صورت من بد کسی رو نمیخوام

و‌ روزی جایی دنیا اینقدر میچرخه که مارو دقیقا تو همین شرایط قرار میده تنها چیزی ک تو این دنیا فانی بهش اعتقاد دارم همینه 

گاهی با یه حرف کوچیک روز ادما خراب میشه 

اینکه به یکی بگی بچسب به پسر مردم واقعا حرف درستی نیست و من در شأن یه دختر نمیبینم ک بخواد به همجنس خودش چنین بگه 

اول خودت شروع کردی ، مگه من چه بی احترامی بهت کردم تو پست اولم ؟! ترجیحم این با شما هم کلام نشم ، پر ...

امثال من؟

شما اصلا هییییچ شناختی از من نداری٫

شاید شخصیت و همه چیز من از خود شما و یاد ادما اطرافتون بهتر باشه٫الان اصلا چه ربطی به پژمان جمشیدی داشت؟

و فکر نکن کارما و اینا کشکه گاهی با یه حرف کوچیک دل طرف مقابل ک نه از زندگیش چیزی میندونیم رو میشکنی ...

خب ما دخترا سمت پسر ا نریم وسوسه نمیشند ، تو زندگی شون یه بار عاشق می شند و تا آخرش با همون زندگی می کنند ، پسرا هر چقدر شیطون باشند ما دخترا سمت شون نریم کمتر دو طرف آسیب میبینند .