2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 4129 بازدید | 112 پست
مشکل تو اینه که میخوای هم رنگ جماعت بشی ...حتی اگه این جماعت قوم لوط یا کفار باشن؟؟؟ مذهبی هستی میخ ...

من کاملا امروزیم..ولی جوری بزرگ شدم ک ب ی چیزایی تو زندگیم ارزش بدم..منو ببینی با دخترای بیرون هیچ فرقی ندارم ولی ی سری افکار و عقاید همیشه مانعم بوده..شاید هم حق با شما باشه..شاید از هر طرف ک ب ی ارتباط سالم با جنس مخالف نگاه کنی گناه ب حساب بیاد و باعث ننگ و آبروریزی باشه.. 

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
پس بالاخره باید چیکار کرد؟؟ فقط نشست تو خونه ک آیا روزی یکی باب میلت پیدا شه؟؟ اگه از اول براش افکا ...

منم نمیدونم باید آخرش چیکار کرد.

اگه از اولم عقایدتو توضیح بدی فایده نداره.چون اونا یا قبول نمیکنن و رابطه تموم میشه یا در ظاهر قبول میکنن و باطنا تورو دنبال خودشون و اهدافشون میکشونن و ی روز واضح ازت س.ک ص میخوان.بهمین سادگی

یا هم ممکنه مدل سوم باشن و قصدشون ازدواج باشه.

ولی خدا میدونه چند تا رابطه رو به نوع اول و دوم بگذرونی،ضربه بخوری،شکست بخوری،عذاب وجدان بگیری و ...

خدا میدونه مدل دومو تا تهش بری.که خیلیا رفتن😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا حرامه؟؟ مگه ما حق زندگی نداریم؟؟ والا خیلی آزادتر و بدترشو تجربه میکنن ولی باز منطقیه براشون ...

ببین خواهر من هر کی هر کاری میکنه دلیل نمیشه بقیه هم انجام بدن باور کن ضرر داره که حرام شده وگرنه چرا باید آدم خودشو الکی اذیت کنه لازم نیس شما تو زندگی در آینده بخوای جواب کسی رو بدی فقط خودت از خودت راضی باش همین 

تجربه کردن همه چیز خوب نیس انقد ها هم که قوی باشی فریب میخوری وقتی احساست جلوی عقلت رو کامل میگیره 

منم یه گناهی کردم ازش داغم فقط میتونم بگم یه چند مدت دیکه میزنم تو سر خودم چرا آدم نمیتونه دوروز دنیا رو جلوی خودشو بگیره مگه قراره چند سال زندگی کنم خیلی ۷۰ نفهمیدم کی به این سن رسیدم نمیفهمم کی یه روز میمیرم مثل همه اون آدمهایی که جوون بودن و در اوج ناباوری رفتن خدایا منو ببخش

خدایا شکرت 
همه از اول اینکار نبودن .... ولی حالا شدن... تو خانواده منم ممنوعه الان که ازدواج کردم میفهمم چرا ...

دلتون نمیخواست همسر و همدمتون رو خودتون انتخاب و گزینش کنین؟؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
منم نمیدونم باید آخرش چیکار کرد. اگه از اولم عقایدتو توضیح بدی فایده نداره.چون اونا یا قبول نمیکنن ...

درسته..هیچ چیزی قطعی نیس متاسفانه و این عذاب آوره

ببین خواهر من هر کی هر کاری میکنه دلیل نمیشه بقیه هم انجام بدن باور کن ضرر داره که حرام شده وگرنه چر ...

خدا از سر تقصیراتمون بگذره..خدا مثل بنده هاش نیس عزیزم نگران نباش

اون که ادم رو بخواد زیر نظر خانواده پیش میاد نه پنهانی.... همیشه کارهای پنهانی یک عمر پشیمونی رو در ...

نگفتم اون..میگم من یا شما..نمیخوام انتخاب بشم..میخوام انتخاب کنم..

والا تا بوده سرمون تو درس و کتاب بوده..انقدر از اینجور مسائل دور بودم ک حالا با وجود ۲۱ سال سن از تجربه کردنش میترسم..😑😑

وای یاد خودم انداختیم حدودا ده سال پیش.درگیر همین تفکرات تو بودم دلم میخواست عاشق شم و بعد ازدواج کنم

وای که درگیریم تاچندین سال ادامه داشت...رابطه سالم میخواستم

مردا دوست ندارن انتخاب بشن ...اونا میخوان انتخاب کنن... ضربه میخوری... صلاح مملکت خویش خسروان دانن ...

من با خوشایند مردا کاری ندارم..اصلا دلم نمیخواد همه جی باب طبع اونا باشه..وقتی میتونم ی آدم کاملو انتخاب کنم چرا باید بشینم تو خونه تا ی آدم نصف و نیمه بیاد سراغم ک معلوم نیس بالاخره ب دلم بشینه یا ن..

ممنونم ازت عزیزم ک نظر دادی😘

وای یاد خودم انداختیم حدودا ده سال پیش.درگیر همین تفکرات تو بودم دلم میخواست عاشق شم و بعد ازدواج کن ...

ضرر کردی درسته؟؟😔

اره..ببین پسری ک تو رودیده و خاسته سریع میاد خاستگاریت..بقیه اش بهونس..اصن خام نشو

اما اگ مثلا تو مجازی اشنا شدین و میخاد ازدوج کنه باهات و هنو ندیدتت از نزدبک..یه قرار بذاز از دور همو ببینینی..اصلا هیچ حرفی بین تون رد و بدل نشه..اگ خوشش اومد بگو بیا خاستگاریم وگرنه تمومش کن..اگرم خوشش نیومد ک هیچی..فقط با هز ادم مجازی قرار نذار..خطرناکه