2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی تو فراهم کردن رفاه خودت به تنهایی بمونی، یادت میره ازدواجو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمیدونم🙂 

ولی به نظر لذت بخش نمیاد

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

مهندس برقی؟؟ لذت ببر از زندگیت ازدواج یه بخشی از زندگیه نه کل زندگی!

هدف نیست انتخابه 

یا میشه یا نمیشه

ادم چیزی رو از دست نمیده

یار باید خوب باشه در غیر این صورت ازدواج نمیصرفه!

فعععککک نکنم وای هرکی دیدم متاهل میگه خوشبحال مجردا هرکی مجرده میگه خوشبحال متاهلا نمیدونیم کی راس ...

میدونی چرا

میگن اول خوشبختی رو باید تو وجود خودت پیدا کنی اونوقت هر موقع ازدواج کنی بازم خوشحالی!

ولی کسی ک خودش نفهمیده از زندگی چی میخواد میاد ازدواج میکنه بعد میبینه عه تغییری تو حالش ایجاد نشد پس بدبخت شدم! اونایی ک میگن خوش ب حال ما مجردا چون فک میکردن قرارع با ازدواج زندگیشون زیر و رو بشه

فعععککک نکنم وای هرکی دیدم متاهل میگه خوشبحال مجردا هرکی مجرده میگه خوشبحال متاهلا نمیدونیم کی راس ...

اونای که با آدم درسش نبودن پشیمون شدن خب طبیعی هست آدم درست انتخاب کنی همه چی حله من خداروشکر هیچ پشیمون نشدم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

کاری داری همین جا بگو برای چی درخواست دوستی میدی☹️

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

کاری داری همین جا بگو برای چی درخواست دوستی میدی☹️

به منم درخواست داده🤣انگار هر کی براش پست گذاشته درخواست داده

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
میدونی چرامیگن اول خوشبختی رو باید تو وجود خودت پیدا کنی اونوقت هر موقع ازدواج کنی بازم خوشحالی!ولی ...

افرین 

واقعا موافقم👌🏻 این کلی نظرات دوستان تو سایتو من اینطور دیدم

کجایی آرزوی محال...

اونای که با آدم درسش نبودن پشیمون شدن خب طبیعی هست آدم درست انتخاب کنی همه چی حله من خداروشکر هیچ پش ...

خداروشکر دست راستت رو سرمن💓😁

ولی اینم خیلی حقه انتخاب درست و ادم درست

کجایی آرزوی محال...

2825
2823
2791
2779
2792