نمیدونم..مامانم همیشه میگه چیزی شد بیا بهم بگو..ولی خب هیچ پسری قبول نمیکنه همون اول کار پای مامان ب ...
شما نمیشه مثلا به مامانتون فقط بگین که همچین موردی پیش اومد حالا ببینم فرهنگامون به هم خورد میگم بیان جلو و از اون طرفم به آقا بفهمونین که اهل دوستی نیستین و قصدتون ازدواجه، ذات کار به نظر من ابدا بد نیست ولی اینکه خانوادتون در جریان نباشن یه جوریه بنظرم😅
We are just passengers, on a train. We are all fading away.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرکی باشه این جوابو بهش میدم ولی هرگز نمیتونم همچین چیزیو ب پدر و مادرم بگم کاش این قضیه یکم جا می ...
حتا اگه پدر و مادرت اکی بودن هیچوقت نباید اینجور مسائل و بگی بهشون.حتا خواهر و برادر.همیشه یادت باشه اینو.منم قبلنا خیلی بخاطر مخفی کاری عذاب وجدان داشتم ولی بعدا دیدم این زندگی منه خودم باید براش تصمیم بگیرم نه اخم و تخم مادر پدرم.
اگر دوستی با جنس مخالف ضرر نداشت حرام نمی شد کسانی که دست به این کار زدن پشیمون میشن مگ ...
آخه چرا حرامه؟؟ مگه ما حق زندگی نداریم؟؟ والا خیلی آزادتر و بدترشو تجربه میکنن ولی باز منطقیه براشون..حالا من با هزارتا ماده و تبصره دارم میگم باز حرامه؟؟ همه چی حرامه
نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!