2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 112 پست
اگه میتونی آره. سرنوشت آدما با همین تصمیما تغییر میکنه و خ مهمه حتی تغییری که حسابی از مسیر اصلی د ...

مرسی عزیزم😘

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهتون برخورده احتمالا اینو درخودتون دیدین.

بقبه نظر دادن ولی شما توهین کردی انگار فقط شما دوست پسر داشتی هه

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
اگه بهتون برخورده احتمالا اینو درخودتون دیدین.

تو که دوراتو زدی حد اقل یه خوبشو انتخاب میکردی 😅😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
بقبه نظر دادن ولی شما توهین کردی انگار فقط شما دوست پسر داشتی هه

من توهینی نکردم. حالا اسکل شاید کلمه خوبی نبود ولی اینکه توایران تلاش جامعه و خانواده اینه که دخترای توسری خورتری باربیارن چیزی نیست که بخواد به کسی بربخوره. واسه منم بوده.اتفاقا اصلا ازاینکه دوست پسر داشتم خوشحال نیستم ولی بنظرم ادم اگه جوونی کنه احتمال اینکه ازدواج بهتری داشته باشه بیشتره

تو که دوراتو زدی حد اقل یه خوبشو انتخاب میکردی 😅😅😅

اتفاقا همینکارو کردم.لامصبا خوباشونم پر گیر و گورن اخه!! تو تاپیکام فقط بدیشو گفتم وگرنه بعضی تاپیکارو میخونم خدارم شکرمیکنم.شمام ناراحت نشو من گاهی تند میرم بعد میگم چه حرفی بوداخه

اتفاقا همینکارو کردم.لامصبا خوباشونم پر گیر و گورن اخه!! تو تاپیکام فقط بدیشو گفتم وگرنه بعضی تاپیکا ...

باشه شمام ببخش منم تند رفتم 

ب همین چیزا فکر میکنم ک هراس دارم.‌.خدا میدونه تا کی قراره دخترای خانواده بار سنگینی آبروی خانواده ر ...

یه مدلی بهش بفهمون که باید دیگه رسمی تر بشه رابطه اتون اگه یه وقت ارشاد اینا بگیرنتون چی می دونی چقدر پدرت ناراحت میشه نمی دونسته