2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 4129 بازدید | 112 پست
بله درسته..تو دور و بر خودمم میشه گفت همه ازین روابط داشتن..فقط نمیدونم چرا من ازش غول ساختم..شاید چ ...

همه اینا بستگی به نحوه برخورد خودت داره اگر با یه پسر معقول كه به قول معروف سرش به تنش بیرزه قرار بزاری مطمن باش بازخورد بدی برات نداره

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
نمیدونم..مامانم همیشه میگه چیزی شد بیا بهم بگو..ولی خب هیچ پسری قبول نمیکنه همون اول کار پای مامان ب ...

شما نمیشه مثلا به مامانتون فقط بگین که همچین موردی پیش اومد حالا ببینم فرهنگامون به هم خورد میگم بیان جلو و از اون طرفم به آقا بفهمونین که اهل دوستی نیستین و قصدتون ازدواجه، ذات کار به نظر من ابدا بد نیست ولی اینکه خانوادتون در جریان نباشن یه جوریه بنظرم😅

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتباط قبل ازدواج قطعا لازمه اما خب اگه واقعا قصدتتون اینه پس اگه اینطور هست بهتره زیر نظر خانواده ...

بله ولی من از شرایط و افکار و عقایدم ب طرف میگم..اگر همسو نبود مسلما قبول و اصرار نمیکرد..

امیدوارم بتونم بدون خجالت با مادرم در میون بذارم

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
هرکی باشه این جوابو بهش میدم ولی هرگز نمیتونم همچین چیزیو ب پدر و مادرم بگم کاش این قضیه یکم جا می ...

حتا اگه پدر و مادرت اکی بودن هیچوقت نباید اینجور مسائل و بگی بهشون.حتا خواهر و برادر.همیشه یادت باشه اینو.منم قبلنا خیلی بخاطر مخفی کاری عذاب وجدان داشتم ولی بعدا دیدم این زندگی منه خودم باید براش تصمیم بگیرم نه اخم و تخم مادر پدرم.

شما نمیشه مثلا به مامانتون فقط بگین که همچین موردی پیش اومد حالا ببینم فرهنگامون به هم خورد میگم بیا ...

خب همون اول ک نمیشه ب خانواده گفت..هنوز چیزی جدی نشده ک باهاشون در میون گذاشت

یهو میبینی بهم بخوره و هی میگن دیدی چیشد😑

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

اگر دوستی با جنس مخالف ضرر نداشت حرام نمی شد 

کسانی که دست به این کار زدن پشیمون میشن مگر اینکه گناه براشون عادی بشه 

رابطه با جنس مخالف اعتیاد اوره همش میخوای لذت رویای اول رو تجربه کنی گند میزنی به زندگی خودت

خدایا شکرت 
حتا اگه پدر و مادرت اکی بودن هیچوقت نباید اینجور مسائل و بگی بهشون.حتا خواهر و برادر.همیشه یادت باشه ...

خداروشکر شما الان مستقل شدین..ولی من تا مستقل شدن و رسیدن ب این فکر شما خیلی راه دارم‌‌..امیدوارم ی روزی منم با قاطعیت همینو بگم

خب همون اول ک نمیشه ب خانواده گفت..هنوز چیزی جدی نشده ک باهاشون در میون گذاشت یهو میبینی بهم بخوره ...

فقط در حد اطلاع دادن، نمیدونم من کاری بخوام بکنم به مامانم نگم استرس میگیرم خیلی بچه ننم😂🤦🏻‍♀️

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
بله ولی من از شرایط و افکار و عقایدم ب طرف میگم..اگر همسو نبود مسلما قبول و اصرار نمیکرد.. امیدوارم ...

تموم کارهات در راستای گول زدن خودته...توجیه. نکن..

مادر پدر ها صلاح بچه ها رو میخوان...

رابطه حتی دوستانه چنان ضربه ای به ابروی خانواده میزنه و باعث س سرشکستگی پدر و مادرت میشه...

از حجب و حیات معلومه با اصل و نصب هستی ...نذار گناه برات عادی بشه ترکش محاله

اگر دوستی با جنس مخالف ضرر نداشت حرام نمی شد   کسانی که دست به این کار زدن پشیمون میشن مگ ...

آخه چرا حرامه؟؟ مگه ما حق زندگی نداریم؟؟ والا خیلی آزادتر و بدترشو تجربه میکنن ولی باز منطقیه براشون..حالا من با هزارتا ماده و تبصره دارم میگم باز حرامه؟؟ همه چی حرامه 

فقط در حد اطلاع دادن، نمیدونم من کاری بخوام بکنم به مامانم نگم استرس میگیرم خیلی بچه ننم😂🤦🏻‍♀️

منم همین بودم از بچگی..اگه بچه ننه نبودم ک این همه استرس نداشتم..😑😑

تموم کارهات در راستای گول زدن خودته...توجیه. نکن.. مادر پدر ها صلاح بچه ها رو میخوان... رابطه حتی ...

یعنی این گناهه؟؟ چرا وقتی گناهی صورت نمیگیره باید آبروی خانوادمو تحت تاثی قرار بده..مگه قراره چیکار بکنم؟؟ 

آخه چرا حرامه؟؟ مگه ما حق زندگی نداریم؟؟ والا خیلی آزادتر و بدترشو تجربه میکنن ولی باز منطقیه براشون ...

مشکل تو اینه که میخوای هم رنگ جماعت بشی ...حتی اگه این جماعت قوم لوط یا کفار باشن؟؟؟

مذهبی هستی میخوای همه برات مجوز بدن...

وقتی میگن حرامه دیگه توجیه نکن...

تو همین سایت بعضی ها از کارهای دیگه هم ابا ندارن...

پس فقط خودت رو ببین و خدای خودت رو...

یعنی این گناهه؟؟ چرا وقتی گناهی صورت نمیگیره باید آبروی خانوادمو تحت تاثی قرار بده..مگه قراره چیکار ...

همه از اول اینکار نبودن ....

ولی حالا شدن...

تو خانواده منم ممنوعه الان که ازدواج کردم میفهمم چرا پدر و مادرم  اینقدر مواظب بودن