2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 4129 بازدید | 112 پست

اوووووه چقدر گندش كردی چیكار مگه میخوای بكنی؟ بلاخره بد نیست قبل ازدواج یكم از جنس مخالف تجربه كسب كرد البته سلامت رابطه خیلی مهمه اینجوری میفهمی چه اخلاقایی ممكنه برات ناپسند باشه تو زندگی

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
نترس اولش همه استرس دارن منم خیلی می ترسیدم فقط نزار کسی دلتو بشکنه چون اولین بارته

دلم ک شکسته ولی واقعا این قضیه پیچیده اس واسم..نمیخوام قبح چیزی واسم بشکنه یا خدای نکرده وارد راه خطا بشم فقط میگم صرفا این مورد چ اشکالی میتونه داشته باشه ک ی عده خصوصا خانواده گارد بدی نسبت بهش دارن؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم میفتی تو گناه .نظر من اینه بصورت تجربی هم ثابت شده. مسلما تو چندمین قرار ازت میخواد دستشو بگ ...

پس بالاخره باید چیکار کرد؟؟ فقط نشست تو خونه ک آیا روزی یکی باب میلت پیدا شه؟؟

اگه از اول براش افکار و عقایدتو توضیح بدی و قبول کنه چی؟؟ مشکلی هست بازم؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
دلم ک شکسته ولی واقعا این قضیه پیچیده اس واسم..نمیخوام قبح چیزی واسم بشکنه یا خدای نکرده وارد راه خط ...

همین كه دلت بشكنه ناراحت بشی برای پدرو مادر ناراحت كنندس و بدتر از اون میترسن پسره گولت بزنه و بلایی سرت بیاره بیشتر از این میترسن

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
دلم ک شکسته ولی واقعا این قضیه پیچیده اس واسم..نمیخوام قبح چیزی واسم بشکنه یا خدای نکرده وارد راه خط ...

دقیقا قبحش برات میریزه...بزار زمان بگذره ...میریزه خوبم میریزه

قضاوت دیگران برات مهم نباشه.  گناه و واسه کنترل ما علم کردن وگرنه گناه وقتیه که به دیگری اسیب ب ...

هرکی باشه این جوابو بهش میدم ولی هرگز نمیتونم همچین چیزیو ب پدر و مادرم بگم

کاش این قضیه یکم جا می افتاد..چرا انقدر ما تو محدوده ایم

اوووووه چقدر گندش كردی چیكار مگه میخوای بكنی؟ بلاخره بد نیست قبل ازدواج یكم از جنس مخالف تجربه كسب ك ...

بله درسته..تو دور و بر خودمم میشه گفت همه ازین روابط داشتن..فقط نمیدونم چرا من ازش غول ساختم..شاید چون از قضاوت نابجا مخصوصا از طرف خانواده ترس دارم

بله ولی تاپیکای مشکل دار بعد ازدواج خیلی خیلیییی بیشتر بوده..پس کلا ازدواج هم نکنیم دیگه

ارتباط قبل ازدواج قطعا لازمه

اما خب اگه واقعا قصدتتون اینه

پس اگه اینطور هست بهتره زیر نظر خانواده باشه

مردا کلا نهایت چه توی دوستی چه ازدواج اصل هدفشون یه چیزه به نظرم

ممکنه برای شما مشکل درست کنه

به نظرم اگه خانواده در جریانش باشن قطعا ایشون هم پاشو فراتر از حدش نمیزاره برای شما هم یه قوت قلبه و این حس های بد رو نداری

اگه میدونی به گناه نمیفتی و خودتو میشناسی مشکلی نداره ولی خانواده بالاخره نگران میشه مخصوصا برای دختر از آبروش میترسه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

چرا خانواده پذیرا نباشن؟ 🤷🏻‍♀️

نمیدونم..مامانم همیشه میگه چیزی شد بیا بهم بگو..ولی خب هیچ پسری قبول نمیکنه همون اول کار پای مامان بابامو بکشم وسط

همین كه دلت بشكنه ناراحت بشی برای پدرو مادر ناراحت كنندس و بدتر از اون میترسن پسره گولت بزنه و بلایی ...

بله درسته ولی کاش میشد این قضیه رو آبروریزی ندونست و کمی ب شخص اعتماد کرد و بهش آزادی تو انتخاب داد