2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه سزارین دارین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 38 پست
اومدم خونه سریع برم حموم ؟بادسرد سشوار ؟

آره اومدی خونه،هم نی نی و هم خودت باید حموم کنید 

یاد متوسط 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خونریزی نمیکنن خیالت راحتمن دو بار انجام دادماگه سزارین اولته که راحت راحتهمن دومی پدرم درومد

توزوخدا چرا دومی دردناک تره مثلا کجاش از اولی بدتره؟؟

من سزارین دومم نزدیکه خیلی میترسم بااینکه اولی اصلا اذیت نشدم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توزوخدا چرا دومی دردناک تره مثلا کجاش از اولی بدتره؟؟من سزارین دومم نزدیکه خیلی میترسم بااینکه اولی ...

بدن با بدن فرق داره شاید برا شما راحت تر از اولی بود نترس

بنظر من دلیلش اینه که محل برش قبلی رو‌دوباره برش میزنن 

نمیدونم ولی من سر دومی به حدی درد کشیدم که دیگه حتی ناخواسته باردار شم هم سقط کنم

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

بادستمال کاغذی خشک نکنم؟

دستمال نخی یا حوله خوبه 

دستمال کاغذی خودش حاوی میکروبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وای من ازفضای اتاق عمل میترسم

منم خیلی میترسیدم 

جالبه زایمان اول عین خیالم نبود 

سر دومی از ترس گریه میکردم ، پرسنل خیلی مهربون بودن آرومم میکردن

بدن با بدن فرق داره شاید برا شما راحت تر از اولی بود نترسبنظر من دلیلش اینه که محل برش قبلی رو‌دوبار ...

یعمی منظورتون دردای بعده عمل شدید بود اره ؟ خب شیافت استفاده نکردین ؟ بی‌حسی بودین یا بیهوشی؟

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بدن با بدن فرق داره شاید برا شما راحت تر از اولی بود نترسبنظر من دلیلش اینه که محل برش قبلی رو‌دوبار ...

وای منم اولی زیاد درد نداشتم، دومی رو باردارم ترسیدم یکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعمی منظورتون دردای بعده عمل شدید بود اره ؟ خب شیافت استفاده نکردین ؟ بی‌حسی بودین یا بیهوشی؟

بی حسی بودم هردو

بله خیلی اذیت شدم 

انواع مسکن ها رو استفاده کردم 

منم خیلی میترسیدم جالبه زایمان اول عین خیالم نبود سر دومی از ترس گریه میکردم ، پرسنل خیلی مهربون بود ...

خب اولی دردناک تر بود یا دومی؟ برا شما هم‌دومی خیلی دردناک تر بود ؟

منم خیلی میترسیدم جالبه زایمان اول عین خیالم نبود سر دومی از ترس گریه میکردم ، پرسنل خیلی مهربون بود ...

اولی چون هلاک نی نی بودیم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی حسی بودم هردوبله خیلی اذیت شدم انواع مسکن ها رو استفاده کردم

با هیچ چیزی حتی یکمم دردتون آروم نمیشد 🥺

نترس بدن با بدن فرق دارهمن اولی انگار ن انگار عمل کردم اصلا

انشاا.. که خیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40