2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به شوهرم گفت خودت فقط بیا همراهمون مشهد؛(

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی منو میبینه حرص میخوره پیرم هست که دیگه هیچی راست میگی نباید ناراحتش کنم

والا، کدوم زنه که از این ناراحتیا نداشته باشه؟ از خوشی هاتم بهش بگو که بنده خدا فکر نکنه روز و شب داری شکنجه میشی.

موفق باشی و به امید خدا مشکلت حل بشه. 🍀

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میشه بدونم چیکارتون کردن؟!

من خونواده ی شوهرم مخصوصا مادرشوهرم داریم حرف میزنیم یه دفعه گر میگیره خود به خود یه حرفی رو میکشونه وسط با منظور به من هر چی که دلش میخواد میگه آخر سر میگه ننه حرفای منو به دل نگیر تو زندگیم خیلی سختی کشیدم 😏😏😏😏

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
من هر چی تو زندگیم کشیدم از این سیدا کشیدم نریزین سرم که جیغ میزنما😐😐

جاری منم سیده خیلی عصبی😐

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
من شنیدم سیدها سه شنبه ها قاطی میشن!!!شنیدم ها نزنیدم    

نه ولی خوب مثله حالتای پریودیه ولی واسه هر کسی روزش فرق داره لطفا بی فرهنگی طرفتونو با سیدیش قاطی نکنین من ناراحت نمیشم ولی سیدا (به غیر از پبرزناش😂) فقط زود ناراحت میشن و وقتی اعصبانی میشن صداشون میره بالا البته من خودم این مدلیما ولی اینم بگم در مواقعی که میبینم نمیتونم خودمو دیگه کنترل کنم میر تو تنهاییام تا یه ربع 😊

عزیزم درکت میکنم 

منم اوایل ازدواج خیلی تند نیرفتم دعوامون زیاد میشد 

صبور باش 

تنها چیزی ک توی زندگی بهت کمک میکنه صبوری هست 

توی دعواها چشمتو نیند و دهنت باز کن 

اروم باش و سعی کن کاری نکنی که بشیمون بشی 

همین 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋