2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به شوهرم گفت خودت فقط بیا همراهمون مشهد؛(

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 84 پست
پدر شوهرت سر چی دعوا راه انداخت؟

منو شوهرم داشتیم خونمون جروبحث میکردیم اینا خونه برادرشوهرم که پایین خونه ماست بودن البته دعوامونم پر سروصدا بود امد بالا شرو کرد به منو خانوادم توهین کردن

کار مادربزرگت اشتباه بوده چون تمام کاسه کوزه ها رو بعد سر تو میشکنن. به نظرم زیاد با مادربزرگت از مش ...

ناراحتی منو میبینه حرص میخوره پیرم هست که دیگه هیچی راست میگی نباید ناراحتش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض پوزش از استاتر منم همینطور

زندگیمو داغون کرد..تهمت رو تهمت..زخمه زبون رو زخم زبون..به خدا الان کلی گریه کردم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

یه چیزیو از الان یاد بگیر, حرفا و رفتارای خانواده ی شوهرو به هیچ جات حساب نکن, انگار نشنیدی, با شوهرتم سر این مسائل دعوا نکن بحث نکن چون هیچ نتیجه ای جز اذیت شدن خودتون نداره 

مادر شوهرت میگه کم میری؟ خب بگه تو کار خودتو بکن حتی کمترم برو 

اگه ب شوهرت گله کردن اونم اومد گفت چرا نمیری بگو باشه میرم ولی کار خودتو بکن 

اگه بهت تیکه میندازن تو خودتو بزن به نشنیدن انگار نه انگار 

جاریت اگه جواب سلامتو نمیده تو دیگه اصلن انگار اون ادم وجود خارجی نداره تو روش راست راست نگا کن ولی سلام نکن اگه سلام کرد روتو بکن اونور 

با خانواده ی شوهری ک اینجوریین باید همینجوری بیخیالی طی کنی وگرنه خودت نابود میشی 

جلو بددلی شوهرتم کوتاه نیا لطفا قرار نیست شما گوش به فرمان شوهر باشی 

انقدم گریه نکن محکم باش, با شوهرت سر خانواده اش بحث نکن ولی سر مسائل خودتون محکم باش 

کلا سعی کن درگیر مسائل خاله خان باجی نشی چیکار به خانواده شوهر داری ولشون کن به حال خودشون واسه خودت زندگی کن حرفاشونم به تخمدونت 😅 ازین به بعد تو دلت بگو به تخمدونمو بیخیالی طی کن 

منو شوهرم داشتیم خونمون جروبحث میکردیم اینا خونه برادرشوهرم که پایین خونه ماست بودن البته دعوامونم پ ...

😮 که اینطور. پس باید به فکر جدا زندگی کردن از خونواده شوهرت باشی. اکثر اونهایی که خیلی نزدیک خانواده شوهر ( یا حتی خونواده خودشون ) زندگی میکنن، زیاد مشکل دارن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من الان خودم عروسم مادرشوهرم خیلی خوبه ینی کاری بکارم نداره ولی کلا از این حرفا پیش میاد ک چهار تا حرف بهت میزنن به عنوان بزرگتر منم ب دل نمیگیرم باهاشون خیلی خوبم اونام بامن خوبن خبر چین نیسم پشت هیچ  کدوم از جاریام پیششون حرف نمیزنم اونام منو خیلی قبول دارن... منظورم اینک پیش میاد از این چیزا بستگی داره چطوری رودرو بشی با این قضایا

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
منو شوهرم داشتیم خونمون جروبحث میکردیم اینا خونه برادرشوهرم که پایین خونه ماست بودن البته دعوامونم پ ...

میگفتی حرمتتونو نگه دارید 

پدرمادرم برا من عزیزن و خط قرمز منن...

وانستا هرچی میخان بگن بهت

زندگیمو داغون کرد..تهمت رو تهمت..زخمه زبون رو زخم زبون..به خدا الان کلی گریه کردم

شوهرتو میگی عزیزم؟

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
مادرشوهرم گردن افتادس میپره روم منو میکشه

چه اصطلاحاتی به کار میبری اسی گردن افتاده چیه؟ چرا فارسی سخت حرف میزنی؟

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
میگفتی حرمتتونو نگه دارید  پدرمادرم برا من عزیزن و خط قرمز منن... وانستا هرچی میخان بگن بهت

نه اینطوری نگفتم گفتم ما و خانوادمون بد شما که خوبید پس لطفا باما معاشرت نکنید که بدتون نیاد