2777
2789
منم ازدواجم جور نمیشههرکی بلده بگه چیکار کنم برم زودتر سر خونه زندگیم

چله حق شناس عالیه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
نه عزیزم همون اولی رو هم حاجت خودتو میگیتوی هر سه تاش اولین حاجتت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمانه ب ...

باید مراقبه داشته باشی و نمازات اول وقت باشه عزیزم؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو صد نفر بیشتر از تاپیک دومم ازدواجم بعد ۷ سال با عشقم رو ازش گرفتم و ده ها حاجت بزرگ دیگه

ببخشید یعنی روزی هزارتا صلوات  برا امام زمان.اما قبلش هر روز سه صلوات ویه حمد هدیه به یکی از ائمه یا شهدا یا هرکی دلمون خواست. من اینجوری متوجه شدم آیا درست متوجه شدم؟

من یک بار این صلوات رو فرستادم اما حاجت نگرفتم اما امید به خدا می خوام یه چله سوره یوسف بردارم یه این صلوات رو  میشه؟

باید مراقبه داشته باشی و نمازات اول وقت باشه عزیزم؟

نه عزیزم لازم نیست فقط سعی کن نمازت قضا نشه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
ببخشید یعنی روزی هزارتا صلوات برا امام زمان.اما قبلش هر روز سه صلوات ویه حمد هدیه به یکی از ائمه یا ...

متوجه نشدم عزیزم 

نیت رو خوندی ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه