2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به شوهرم گفت خودت فقط بیا همراهمون مشهد؛(

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 84 پست
بعضی موقع ها به خودم میگم شاید چون سنش بالاست و سختی زیاد کشیده واسه همین زبونش تلخه ولی بعضی وقتا و ...

منم بچگی سختی داشتم الانمم که این مدلی یکسره پدر و مادرمو میکوبن سرم من اصلا عصبی رفتار نمیکردم از همه موضوعات تا میتونستم فرار میکردم اما الان به سلامت عقلمم شک دارم ؛(

منم بچگی سختی داشتم الانمم که این مدلی یکسره پدر و مادرمو میکوبن سرم من اصلا عصبی رفتار نمیکردم از ه ...

خدا انشالله آخر عمری سر عقل بیارتشون

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم کیت تخمکذاری استفاده کن تایم تخمک گذاریم بعد نزدیکی پاهاتو بده بالاو بخواب فردا صبحش خودتو ...

من کیست تخمدان دارم دهانه رحمم شله😔

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
دعا کنین خیلی نگرانم😔

استرس واست اصلا خوب نیست ریلکس باش و این کاری که من گفتمو بکن به شوهرتم گرمیجات بده اسپرمش تقویت بده خودتم تقویت کن ایشالا ماه اینده مامان گلی میشی من شک ندارم

استرس واست اصلا خوب نیست ریلکس باش و این کاری که من گفتمو بکن به شوهرتم گرمیجات بده اسپرمش تقویت بده ...

وای من ماه پیش خیلی استرس داشتم متاسفانه

استرس واست اصلا خوب نیست ریلکس باش و این کاری که من گفتمو بکن به شوهرتم گرمیجات بده اسپرمش تقویت بده ...

ایشالا ممنون عزیزم❤️❤️