2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خریتی کردم که توش موندم خیلی پشیمونم خیلی عصبی ام از خودم دوست دارم چندتا سیلی به خودم بزنم

ای بابا نمیشه حلش کنی ؟ حل شدنی نیس؟ چونکه مثل اینکه خیلی بهش فکر میکنی و روت تاثیر گذاشته تا حل نشه آروم و قرار نداری

ای بابا نمیشه حلش کنی ؟ حل شدنی نیس؟ چونکه مثل اینکه خیلی بهش فکر میکنی و روت تاثیر گذاشته تا حل نشه ...

کاریه که خودم کردم لعنت به من همه چی خوب بود همه چی اروم بود نمیدونم یهو چم شد خواستم ارامشو به هم بزنم 

خواهش میکنم برام دعا کن فردا بتونم حلش کنم وگرنه دق میکنم از غصه شاید خدا الان صدای تورو شنید😭

🤍🐼🥥
قرص اثر نمیکنه روم کم مونده گریه کنم

منم ۳شبانه روزه بیدارم چندساله همین مشکل رو دارم قرص اعصاب هم دیگه اثری برام نداره اوایل برام مهم بود ولی الان عادت کردم میگم هروقت خوابم گرفت گرفت بیخیال

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس