2777
2789
عنوان

مسج به شوهرم

448 بازدید | 45 پست

سلام خانما دیشب برادر شوهرم حالش بد شد ساعت ۳صبح شوهرم رسوندش بیمارستان

حالا امشب از گالری اومده میگه بیا یه چیزی نشونت بدم،یه صفحه مسج نشونم داد که خانم دکتر عوضی بهش مسج داده که آقای فلانی مریضتون خوب شده؟؟؟دیشب خیلی اذیت شدین و .....

بعد شوهرم بهش گفته اصلا شماره منو از کجا پیدا کردی که مسج دادی ؟؟؟نوشته کارت ویزیتتون رو دیدم و شماره رو برداشتم

(لطفا به همسرمم بی احترامی نکنید چون مرد درستیه) 

اما دلم خواست این تایپیک رو بزنم که یکم دلم آروم بشه،اصلا چه دلیلی داره که بهش پیام بده آخه؟؟؟

اصلا نمیتونم فکر خوبی در موردش داشته باشم،حق دارم؟؟؟؟

بخدا دوره و زمونه ای شده که نمیشه به دکترام اعتماد کرد مثلا پرستیژ شخصیتی و کاری دارن

(منظورم بعضی از دکتراس)

خانما به نظرتون آدم چکار کنه که شر اینجور موجودات از سر زندگیمون کم بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشمم یه بار با دختر وزنش رفتن دکتر منشیه دختر داداشمو صدا زده بود شمارشو داده بود به برادرزادم که بده به داداشم😂😂😂😂

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
آفرین شوهرت اومد بشما نشون داد👏مهم شوهرته که آدم ضعیفی نیست

نه خداروشکر خیلی خوبه تا حالا چند مورد از این چیزا پیش اومده که بهم گفته اما از نوع دکتر فوق تخصص ندیده بودم