سلام بچه ها شما هم خیلی خونتون ریخت و پاش میشه یا نه ما که دونفریم تو یه روز اینقد ظرف جمع میشه هی میام برنامه ریزی میکنم میگم امروز اینکارو میکنم و فردا اتاقارو جمع میکنم ولی نمیشه😒 هرروز من اشپزخونه رو فقط میرسم تمیز کنم از بس ظرف کثیف میشه دونفریم ولی زیاده ظرفمون دیگه خسته شدم ازبس تو اشپزخونم شوهرم میگه ولش کن بیخیال باش ولی نمیشه شما چجوری اشپزخونتونو تمیز نگه میدارین یا کلا خونتونو؟؟بمنم بگین توروخدا مردم ازبس کار کردم ولی بازم تمیز نیس😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=96480376]همسرم تاحدی کمکم میکنه ولی اینقد ریخت و پاش میشه😫[/QUOTE
من خداراشکر 90 درصد روز خونم تمیزه.... هر روز یا یک روز درمیون جارو.... سه روز یکبار هم گردگیری و تمیز کاری کلی..... اصلا به حرف شوهرت نکن وقتی میگه ولش کن بگو تا نشورم نمیام.... اگه همونموقع ظرفاتو بشوری جمع نمیشه و هفته ایی دوبار جارو بکش
من یک بچه و یک تو راهی هم دارم بازم در حال جمع کردنم
اگه کثیف باشه خونه عصبی میشم و دنبال یک چیزیم گیر بدم بهش... برای همین تند تند جمع میکنم که عصبی نشم