2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😪

224 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها شما هم خیلی خونتون ریخت و پاش میشه یا نه ما که دونفریم تو یه روز اینقد ظرف جمع میشه هی میام برنامه ریزی میکنم میگم امروز اینکارو میکنم و فردا اتاقارو جمع میکنم ولی نمیشه😒 هرروز من اشپزخونه رو فقط میرسم تمیز کنم از بس ظرف کثیف میشه دونفریم ولی زیاده ظرفمون دیگه خسته شدم ازبس تو اشپزخونم شوهرم میگه ولش کن بیخیال باش ولی نمیشه شما چجوری اشپزخونتونو تمیز نگه میدارین یا کلا خونتونو؟؟بمنم بگین توروخدا مردم ازبس کار کردم ولی بازم تمیز نیس😞

تو همه كار از همسرمم كمك ميگيرم همه كار يعني همه كار 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چی میخورید؟؟بعد میتونی یه ماشین ظرفشویی بخری کارت خیلی راحت میشه      میشه لطفا واسه تاپیکم گزارش بزنید ممنونم الهی خیرببینین😍

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
تو همه كار از همسرمم كمك ميگيرم همه كار يعني همه كار 

همسرت کارش چیه؟ شوهر من ساعت هشت شب خسته میاد نا نداره غذا بخوره دلم نمیاد ازش کمک بگیرم البته خودش خیلی شلخته هست کار درست نکنه برام راضیم

همسرت کارش چیه؟ شوهر من ساعت هشت شب خسته میاد نا نداره غذا بخوره دلم نمیاد ازش کمک بگیرم البته خودش ...

تو شركت پدرش كار ميكنه هشت صبح ميره حدود پنج عصر مياد خونه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من دوتا بچه کوچیک دارم صبح جاروبرقی کشیدم الان کلی ریختن اصلا یک ساعت خونمون تمیز نمیمونه

حالا شما بچه دارین ما چی دونفریم وای با حالی ک بچه داشته باشم😞

مگه چی میخورید؟؟بعد میتونی یه ماشین ظرفشویی بخری کارت خیلی راحت میشه      میشه لطفا ...

فقط ظرف نیس کلا نمیرسم به کارام با اینکه یه لحظه هم نمیشینم همش درحال کار کردنم

حالا شما بچه دارین ما چی دونفریم وای با حالی ک بچه داشته باشم😞

باید هر ظرفی کثیف میشه همون لحظه بشوری بعضی از ظرفا فقط یه آب کشی میخواد ولی وقتی بزاری بمونه احتیاج به اسکاچ و کف پیدا میکنه 

من خودم بعد از غذا درست کردن سریع گاز رو تمیز میکنم تا لکه هاش خشک نشده خیلی راحت تره

پس وسواسی هستی سخت نگیر به خودت

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

حتماچیزی روکه برمیداری سرجاش نمیذاری

یاظرفاتوهمون لحظه که جمع میکنی نمیشوری

یا برای هرباراب خوردن یه لبوان برمیداری

وبقیه اتاقاهم همینطور

غیراین مگه دوتاادم چه میکنین 

من قبل دوسالگیه دخترم خونم دسته گل بودهمیشه

ولی بعددوسالگیش نگم برات😂😂

[QUOTE=96480376]همسرم تاحدی کمکم میکنه ولی اینقد ریخت و پاش میشه😫[/QUOTE

من خداراشکر 90 درصد روز خونم تمیزه.... هر روز یا یک روز درمیون جارو.... سه روز یکبار هم گردگیری و تمیز کاری کلی..... اصلا به حرف شوهرت نکن وقتی میگه ولش کن بگو تا نشورم نمیام.... اگه همونموقع ظرفاتو بشوری جمع نمیشه و هفته ایی دوبار جارو بکش

من یک بچه و یک تو راهی هم دارم بازم در حال جمع کردنم 

اگه کثیف باشه خونه عصبی میشم و دنبال یک چیزیم گیر بدم بهش... برای همین تند تند جمع میکنم که عصبی نشم