2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 19 پست
حتماچیزی روکه برمیداری سرجاش نمیذاری یاظرفاتوهمون لحظه که جمع میکنی نمیشوری یا برای هرباراب خوردن ...

بعضی وقتا اینجوریم ولی خب حالا از الان همه چیو سرجاش بموقع میزارم ببینم چجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا اینجوریم ولی خب حالا از الان همه چیو سرجاش بموقع میزارم ببینم چجوری میشه

حتمااینکاروبکن نصف کثیفی خونه تقصیرخودمونه 

خودم اینطورم

حالام مشغول خانه تکونی اساسیم که انشاااله برم زایمان دیگه به خودم قول دادم که هرچیزی برمیدارم بزارم سرجاش

به نظرم کارهاتو زودتر شروع کن. صبح زودتر بیدار شو و ناهارتو زودتر بذار اینجوری ظرفایی که موقع غذا درست کردن کثیف شده زود میشوری می مونه دوتا بشقاب و قابلمه. وقتی غذا رو گذاشتی تا بپزه اون وسط به کارای نظافتی برس. لباس های کشو اگه مرتب تا بشه موقع برداشتنش نیاز به زیرو رو کردن لباسا نیست و کمتر کثیف میشه. دیروز یه خانمی لیست گذاشته بود مثلا هر روز به یه کاری می رسید. یه روز در هفته شستن سرویس. یه روز مرتب کردن کمد و کابینت...کارای زمانبر تر رو میتونی بین روزای هفته تقسیم کنی. اگه رو کاغذ بنویسی خیلی راحت میشه. بذار رو اپن تیک بزن خودتم تشویق میشی

به نظرم کارهاتو زودتر شروع کن. صبح زودتر بیدار شو و ناهارتو زودتر بذار اینجوری ظرفایی که موقع غذا در ...

اره حالا زودتر کارامو انجام میدم باید اینکارو بکنم لیست بنویسم بهتره چون خودمو مجبور میکنم من همیشه اینجوری میگم امروز اینکارو میکنم و فردا اونکارو واسه همینه ک درس کارام انجام نمیدم و همش تو اشپزخونم