2777
2789
عنوان

ایا سوخته؟

170 بازدید | 18 پست

سلام دو ساعت پیش خواب بودم ،کولرم روشن بود یک ساعت بعدش بیدار شدم دیدم خاموش شده و بوی سوختگی میاد،دیگه ام روشن نشد

مستاجریم چیکارررر کنیم؟؟

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا آخه اینم سوال داره که میاین تو نی نی سایت میپرسین؟؟؟؟؟😥😥😥😕واقعا بعضیا....مگه ماتعمیرکارکولریم عزیزم که میپرسی چیکارکنم..😞😞

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
ای خدا آخه اینم سوال داره که میاین تو نی نی سایت میپرسین؟؟؟؟؟😥😥😥😕واقعا بعضیا....مگه ماتعمیرکارکو ...

عزیزم برای این پرسیدم که ببینم هزینش با ما میوفته یا صاحبخونه 

اخه خیلی روشنش نمیکنیم خیلی وقتم نیست که اومدیم اونجا

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

موتور کولره ما هم سوخت. هزینش بستگی به مدل کولرتون داره. واسه ما حدود چارصد تومن شد. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عزیزم برای این پرسیدم که ببینم هزینش با ما میوفته یا صاحبخونه  اخه خیلی روشنش نمیکنیم خیلی وقت ...

هزینش باخودتونه.چون الان شماتواون خونه نشستین.حالا فرقی نداره زیادروشن کنین یاکم.

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖