2777
2789
عنوان

از زندگی با یه معتاد خسته شدم

463 بازدید | 31 پست

شوهرم معتاد بوده تا حالا چندبار ترک کرده دوباره برگشته سمت مواد..الان یک ماه و نیم میشه دوباره ترک کرده.. ولی همش بهش شک دارم.. ای چهار پنج روزم قیافش داغون شده ولی خودش میگه چیزی نمیکشه.. زندگی خوبی داشتم پرعشق.. ولی الان فقط بخاطر بچه هام موندم.. ولی خودم دارم نابود میشم .. فقط دارم نفس میکشم ولی زنده نیستم

خدا منو ببین..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وقت سرزنش نیست 

تو همسرت رو چون معتاده دیگ علاقه نداری؟ 

سعی کن انقدر بهش امنیت بدی ک بجای مواد هی بیا سمت تو

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
الان وقت سرزنش نیست  تو همسرت رو چون معتاده دیگ علاقه نداری؟  سعی کن انقدر بهش امنیت بدی ...

کاش فقط معتاد بود.‌.. خیلی خیلی عصبیه.. یذره به من محبا نمیکنه.. سر کوچیکترین مسئله ای سر بچه ها داد میزنه.. خیلی هم مغرور خودشیفته س

خدا منو ببین..

عزیزم کاملا درکت میکنم کسی میتونه درکت کنه که با یه معتاد زندگی کرده باشه ..درسته تو هم حق انتخاب داری ولی شوهرت رو به چشم بیمار نگاه کن درسته اشتباه کرده ولی گناه داره مطمعن باش اونم عذاب وجدان داره وگرنه چند بار ترک نمیکرد..تنهاش نذار کمکش کن بخاطر بچه هات .

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

کاش فقط معتاد بود.‌.. خیلی خیلی عصبیه.. یذره به من محبا نمیکنه.. سر کوچیکترین مسئله ای سر بچه ها داد ...

انقدر راحت زندگیتو خراب نکن 

پدر من معتاد نیست ولی عصبیه 

اما ی شب رفته بود دعا نصف شب گربه رفت طبقه بالامون داشتیم سکته میکردیم 

امنیت خونته و خیلی جنبه های مثبت دیگ 

میتونی تنهایی خرج بچه هاتو بدی؟؟؟؟ 

پس ببین واس مخارج شما زحمت میکشه

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا