2777
2789
�همسر من هم اصلا حساس نیست فقط بهش اطلاع میدم که بی خبر نباشه از من و بیاد خونه ببینه نیستم.
هر جا دلم بخواد میرم.حتی راه دور.
معرف {مامان پویا جون }

http://atlastehran.com/forums/index.php

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بسیار حساسه وبه راحتی اجازه نمیده تنها جایی برم مگر کار خیلی ضروری باشه صد بارم زنگ میزنه تو اون مدت که بیرونم!!!
برای هر خریدی دلش میخواد خودش باشه ولی خب از طرفی مثل همه آقایون از این مغازه اون مغازه کردن بدش میاد بنابراین گاهی اجازه میده با دوست یا فامیل برم
تنهای تنها اجازه نمیده اصلا
گاهی حس میکنم کاملا زندانی ام!!
سلام همسر من هم اصلا اجا زه نمی ده که تنهایی بیرون برم میگه جا معه خطرناک شده یک وقت یه اتفاقی برات می افته
. مجردکه بودم همه جاخودم تنها میرفتم اما الان دیگه نمی تونم حتی روز روشن هم نمیزاره تنها برم .
من کسی نیست باهاش برم جز یکی دو تا از دوستام یا احیانا همکاران
اصلا حساس نیست و در واقع واسه اقلام دزرگ هم به زور باید ببرمش چون وقت نمیذاره و علاقه و البته سلیقه ای هم نداره؛-)
من با دوستم حتی مسافرت هم میرم ولی در اینگونه موارد باید راضی و توجیهش کنم وگرنه غر میزنه و گیر میده
شوهر من از خداشه من خودم برم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شوهره گل من عشق من نفس من جیگر من هههههههههه اصلا تعصب خشک و بیجا نداره من حتی خارج از کشورم تنها رفتم چندبار ، میگه از چشام بیشتر بهت اطمینان دارم منم قدر این اعتمادو میدونم
خداجونم دوست دارم فقط همین...
من با همسرم دوستیم

این حرف‌ها که کجا میری یا نرو یا..............نداریم

فقط همیشه هر دو به هم میگیم کجا میریم یا کی‌ بر میگردیم...خلاصه خبر میدیم،که نگران نشه اون طرف

فقط خیلی‌ بعدش میاد،زنگ بزنه،به موبایل ماسلن جواب ندم،آخه من اکثرا بیرون زنگ موبایل را نمیشنوم

جدیدن میذارم تو جیبم که بشنوم،حرصش ندم