2777
2789
عنوان

بیاید

43 بازدید | 7 پست

دیدید یسری ها ۱۵ سال.ی یا ۱۸ سالگی ازدواج میکنن

خیلی برام سواله چجوری خواستگار داشتن تو اون سن

من ۱۹ سالمه هنوز یدونه ام ندارم😂😂😂😂

فک میکنم شاید بخاطر قدم باشه ... ۱۵۸ کوتاهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا قبلا رل بودن 

ولی خو کسایی هم هستن خواستگار داشتن 

بستگی به منطقه داره 

مثلا، همین شهر بغلیمون مثلا دختره میگفت اکثر اونجا سن پایین ازدواج میکنن. و دیگه از 18 به بالا میگن ترشیده 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

واقعا برام عجیب چرا ندارم هیچی.. اخه مگه میشه😭

بخدا ازدواج تو سن کم خوب نیست 

من ۱۵سالگی اولین خواستگارم اومد

بعد اون دیگه انگار هوایی شدم 

با تمام بچگیم باز جلو خودمو میگرفتم میدونستم که زوده و من هنو خیلی کوچیکم 

بخدا تعریف از خودم نمیکنم واقعا افتخار نیست 

هر جا که میرفتم یکی پیدا میشد میومد 

همشونو جلو تر از خانوادم میگفتم نه

حتی یکیش کارخونه داشت و ازم ۱۲سال بزرگتر بود 

۱۸سالگی از شوهرم خوشم اومد باهاش حرف زدمو بهش وابسته شدم و ازدواج کردیم

ولی بخدا خوب نیست

ازدواج ۲۵به بعد 

بخدا ازدواج تو سن کم خوب نیست من ۱۵سالگی اولین خواستگارم اومدبعد اون دیگه انگار هوایی شدم با تمام بچ ...

اخه اکثرن همین سن ها ازدواج میکنن بعد میگن کاش زود ازدواج نمیکردیم خوب نیس فلان ... ولی خب یه وقتایی مجردی خیلی بدتر از ازدواج نکردن هست .... اینی که میگن مجردی خیلی خوبه فلانه کاش برگردیم به مجردی ... من الان مثلا اوج جوانی و مثلا خوش گذرونیم.. ولی خب  هر روزش با گریه میگذره ... با خودم میگم چیه اون جونی که میگن کاش برمیگشتیم و مثلا زود ازدواج نمیکردیم