شوهرم یه کانال مسخره بازی تو تلگرتمو دنبال میکنه ک عکس واقعی ممه های زن وعکس مصنوعی آلت مردونه رو ازش داستان ومطلب خنده دار درست کردن و میترسم با دیدن این عکسا بره سمت خیانت چون من سینه هام خیلی کوچیکه. چیکارکنم بگم یا نگم؟
سیر که خودش خیلی دوس داره و ناهار معمولا میخوره تخم مرغ پیازی هم صبحونه کم و بیش میخوره خودتو اذیت ...
منم نزدیک ب ۸ماهی اینطور شده بود شوهرم یعنی توماه یه بار اونم بزور میومد سمتم .همه ش میگفت خستمه البته کارش هم زیادبود. ولی کارزیاد اب کمر مرد روخشک میکنه . اگه کارش سنگینه ک طبیعیه میلش کم باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طوری ک دیگه زنا رو میبینم حسرت یه برجستگی تو قسمت سینه م از روی لباس نداشته باشم
خب خیلیا س کوچیک دارن . خیلیا با سن کوچیک دارن ولی روش کار میکنن به شکل ایده آلشون میرسه .پس کسایی که چاقن تلاش نکنن تا خدا فرجی کنه مانکنشون کنه. اگه واقعا جزو علایقته که براش تلاش کن
خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو