2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم بگم ک فهمیدم چه کانالی بدی رودنبال میکنی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 99 پست
سیر که خودش خیلی دوس داره و ناهار معمولا میخوره تخم مرغ پیازی هم صبحونه کم و بیش میخوره خودتو اذیت ...

منم نزدیک ب ۸ماهی اینطور شده بود شوهرم یعنی توماه یه بار اونم بزور میومد سمتم .همه ش میگفت خستمه البته کارش هم زیادبود. ولی کارزیاد اب کمر مرد روخشک میکنه . اگه کارش سنگینه ک طبیعیه میلش کم باشه 

ممنون گلم 😍😘

قربانت😘😘 همیشه برای چیزی که میخوای تلاش کن بعدش حالش ببر😎😀

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نزدیک ب ۸ماهی اینطور شده بود شوهرم یعنی توماه یه بار اونم بزور میومد سمتم .همه ش میگفت خستمه الب ...

کارش زیاد سنگین نیست

شانس منه . الان دارم سعی میکنم سرد بشم مث خودش تا کمتر بهم فشار بیاد 

واسه سردشدن راهی داری؟

کارش زیاد سنگین نیست شانس منه . الان دارم سعی میکنم سرد بشم مث خودش تا کمتر بهم فشار بیاد  وا ...

تو اول شوهرتو گرم کن اگه نتیجه نداد  بعد رو خودت کارکن... خدای نکرده ممکنه تو سربشی بعد اون گرم بشه . دوباره بیا ودرستش کن

انشاءالله عزیزم. اگه خدا بخواد درستشون میکنه مثه یه زن عادی

چجوری یعنی؟

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
تو اول شوهرتو گرم کن اگه نتیجه نداد  بعد رو خودت کارکن... خدای نکرده ممکنه تو سربشی بعد اون گرم ...

دیگه نمیدونم چ کار کنم

نصف پولامو میرم واسش لباس فانتزی میخرم و اون اصلا منو نمیبینه

الهی مال من خوبه یعنی شوهرم میگه خوبه دیوونه خوردنشم🙈

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

دیگه نمیدونم چ کار کنم نصف پولامو میرم واسش لباس فانتزی میخرم و اون اصلا منو نمیبینه

نکنه جادوش کردن دختر.. بخدا منم یه مدت شوهرم جادوشده بود اصرا منو نمیدید به هیچ وجه ممکن

طوری ک دیگه زنا رو میبینم حسرت یه برجستگی تو قسمت سینه م از روی لباس نداشته باشم

خب خیلیا س کوچیک دارن . خیلیا با سن کوچیک دارن ولی روش کار میکنن به شکل ایده آلشون میرسه .پس کسایی که چاقن تلاش نکنن تا خدا فرجی کنه مانکنشون کنه. اگه واقعا جزو علایقته که براش تلاش کن