2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم بگم ک فهمیدم چه کانالی بدی رودنبال میکنی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه هام بعد زایمون کوچیکتر هم شده . بنظرت با روشی ک گفتی رو منی ک سینه هام شاید ۶۵ باشه اثر میکنه؟

اره ولی چند ماه زمان میبره در کنارش عرق شنبلیله و رازیانه بخور هر بار رفتی دوش بگیری زیر اب گرم پنج الی ده دیقه ماسلژ بده به سمت بالا بعدش دوش آب یرد بگیر که شل نشه و سفت بشه

عزیزم یه پا روانشناسی خوش ب حالت... میدونی شوهرم معلومه از سینه خوشش میاد . رفتاراش نشون میده

یک اینکه دوستان راست میگن

اعتماد به نفست پایینه

مردی که قبل از ازدواج به ایده‌آل های جنسیش فکر نکرده و تازه بعد از ازدواج بخواد به همسرش خیانت کنه چون سینه ش کوچیکه یا ابروش کجه یا هرچی، مرد زندگی نیست

و شما هم درست انتخاب نکردی اگر مردتو به اندازه کافی محکم نمیبینی.

حالا گذشته انتخاب کردی و وارد زندگی شدی.

قراره احتمالا زن یک زندگی و مادر بچه یا بچه‌هایی باشی

یکم به خودت اعتماد کن

شاید اگر بدنت ظریفه ولی چشمات قشنگه

یه چیزی داری که نقطه قوت ظاهرت باشه

ولی اینو بدون و مطمئن باش اگر مردی اینجوری و به همچین دلایلی به زنش خیانت کنه اصلا ارزش فکر کردن نداره 

امروز سینه تو با هر روش مقدوری بزرگ کردی فردا یه ایده جدید میاد تو ذهنش. هی تو بخوای خودتو با دلخواه اون یکی کنی چی میمونه ازت؟!

ازدواج یعنی من یکی رو پیدا کردم که با خوب و بدش، خوشبختم.

ایشالا که خوشبخت باشی.

مواظب خود خودت باش

خوشبخت اونی نیست که هرچی دوست داره رو داشته باشه، خوشبخت اونیه که هرآنچه که داره رو دوست داشته باشه.
یک اینکه دوستان راست میگن اعتماد به نفست پایینه مردی که قبل از ازدواج به ایده‌آل های جنسیش فکر نکر ...

ممنون عزیزم.. کاملا درست میگی . شوهرم هم با کمبود اعتمادب نفسم مشکل داره .. همیشه بش میگم میخوام سینه هومو عمل کنم میگه ازچیزی ک خدا بهت داده راضی باش و عمل هزارتا مرض ودردمیاره

لطفا اگر هنوز به بچه‌ت شیر میدی شوک اب سرد و گرم به سینه ت وارد نکن

باعث سرطان میشه خدای نکرده.

با یه دکتر زنان مشورت کن.

خوشبخت اونی نیست که هرچی دوست داره رو داشته باشه، خوشبخت اونیه که هرآنچه که داره رو دوست داشته باشه.
روغن زیتون یا روغن ماساژ یا روغن بچه خوشبحالت شوهرت میاد سمتت منو بگو ماهی دوبار بزور رابطه دارم

شاید شوهرت سردیش شده .منم یه مدت شوهرم ایطورشد غذاهای گرم بش دادم خوب شد

والا چ بگم همه چ بهش دادم هر کاری بگی کردم  نمیشه همه حرفارو اینجا زد خیلی تحت فشارم بهت ح ...

عزیزم حتما بهش سیر بده توغذاهاش توصیه طب سنتیه ک تو دوره هامیرفتم واسه رفع سردمزاجی... وهمینطور تخم مرغی ک رو پیاز داغ ریخته باشی عااالیه

واقعا باشگاه تاثیری داره؟ تجربه ای داشتین؟

من خودم نه اما دوستام بله. محاله که تاثیر نداشته باشه البته مداومت باید کنی . در کنارش حتتتتما روغن خراطین ماساژ بده و عرق رازیانه هر روز یک فنجون پر بخور

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
عزیزم حتما بهش سیر بده توغذاهاش توصیه طب سنتیه ک تو دوره هامیرفتم واسه رفع سردمزاجی... وهمینطور تخم ...

سیر که خودش خیلی دوس داره و ناهار معمولا میخوره

تخم مرغ پیازی هم صبحونه کم و بیش میخوره

خودتو اذیت نکن عزیزم

دیه بیخیالش شدم و میسوزم و میسازم