2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم بگم ک فهمیدم چه کانالی بدی رودنبال میکنی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 99 پست
والا دوسال پیش یه سه روز رفتم باشگاه خیر سرم..‌ همه گفتن تو برا چی میای تو که همه چیت خوبه .. گفتم ن ...

بعدشم گوش به حرف اینایی که میگن بزار ببینه خودتم باهاش ببین نکن . هرجور که خودت می‌دونی پاک کن اونارو از گوشیش نه یه جوری که دعوا درست شه ها بالاخره شوهرته میتونی روش کار کنی 

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
ن گلم راحت باش بخند دنیا دوروزه

اگه ناراحت شده باشی خودم نمیبخشم 

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم گوش به حرف اینایی که میگن بزار ببینه خودتم باهاش ببین نکن . هرجور که خودت می‌دونی پاک کن اونار ...

والا چی بگم ایتقد همه جا پراز عکسای بدشده ک تا اینو پاک کنی یکی دیگه میاد بجاش‌. آدم خودش باید بفهمه این چیزا تاثیر منفی میذارن رو ذهنش

ن گلم راحت باش بخند دنیا دوروزه

چون فقط به بیانت خندیدم🙂

والا چی بگم ایتقد همه جا پراز عکسای بدشده ک تا اینو پاک کنی یکی دیگه میاد بجاش‌. آدم خودش باید بفهمه ...

ان شاء ا.‌.‌. همیشه اوضاع بر وفق مرادت باشه عزیزم😚⁦☺️⁩

سلام عزیزم 

اصلااا نگووو 

که قبحش میریزه و دیگه شاید علنا بگه بتو ربطی نداره 

غیر مستقیم بگو یکی از دوستام امروز باهام دردودل کرد و گفت شوهرش این مشکل داره بعد همین مشکل بگو الکی بعدم بگو خداروشکر تو اینجوری نیستی وگرنه من دیوونه میشم با همچین آدمی یه لحظه دووم بیارم واقعا خداروشکر اینو بگو خودشو جمع و جور میکنه