2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده نمیدونم بهش پیام بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 35 پست
اون میره اینور اونور ولی من و مشکلات زیادم

فراموشش کن عزیزم  انشاءالله مشکلاتت حل میشه  بهترینها نصیبت ❤

زندگـے درسـت مثل نقاشــے کردنه با امید بکش و با عشـق رنگ کن 💛🌈🍭

چن وقته؟

مدت زیادی میگذره از کات 

ولی صحبت داشتیم باهم 

الان ۱۲ روزی میشه حرف نزدیم 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی بد نیست اوضاع میتونی پیام بدی

احساس میکنم دیگه خیلی ضایع است پیام بدم 

چی بگم آخه بهش 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

منم امروزشدیه ماه که کات کردم. نه اون سراغی گرفت نه من. داغونم شدم ولی تحمل کردم

هعی🥺

احساس میکنم دیگه خیلی ضایع است پیام بدم چی بگم آخه بهش

این چن وقت پیام دادین سرد برخورد میکنه یا ن؟ اره خب یه جوریه با وجود کات همچنان پیام دادن خداییش بنظرت پیشنهاد برگشت بدی قبول میکنه؟

هیچ

منم یه ماهه داغون شدم ولی پیام ندادم. چیکارکنم برگرده

هیچ کار نکن توروخدا خواهش میکنم ازت هیچ وقت هیچ وقت چنین کاری نکن و اگه برگشت هم برنگرد توباارزشی باکسی باش که برات ارزش قائل باشه

من یکی تو اوج دلتنگی حاضر نشدم بهش پیام بدم 

وقتی به این فکر کردم چطوری باهام برخورد می‌کرد جلو خودمو گرفتم 

الان بعد از گذشت دو سال نیم خیلی خوشحالم اون رابطه تموم شد 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت