2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم بگم ک فهمیدم چه کانالی بدی رودنبال میکنی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 99 پست
خب خیلیا س کوچیک دارن . خیلیا با سن کوچیک دارن ولی روش کار میکنن به شکل ایده آلشون میرسه .پس کسایی ک ...

آره جزو آرزوهامه خدا کنه بهش برسم اگه نمرده باشم تااون موقه

منم نزدیک ب ۸ماهی اینطور شده بود شوهرم یعنی توماه یه بار اونم بزور میومد سمتم .همه ش میگفت خستمه الب ...

بعدشم برو تو نت یا اینستا این مانکن ها و مدلای جذاب رو نگا کن اصلا س ندارن ولی لاغرن و خوش تیپ .کلی هم طرفدار دارن

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم برو تو نت یا اینستا این مانکن ها و مدلای جذاب رو نگا کن اصلا س ندارن ولی لاغرن و خوش تیپ .کلی ...

منم اندامم همه جاش خوبه با س ن دارم . گونه دارم .صورتم تپله ولی سینه اندازه کف دست دقیقا

آره جزو آرزوهامه خدا کنه بهش برسم اگه نمرده باشم تااون موقه

برووووووو😅 چه چیزایی میگی خدا نکنه زنده میمونی صد و بیست سال یه سال این کارارو انجام بده تو ‌ باشگاه که دیگه برای روحیه و سلامتیت هم مفیده امتحانش فایده هم دارره . فقط به مربی باید بگی هدفت چیه

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
منم اندامم همه جاش خوبه با س ن دارم . گونه دارم .صورتم تپله ولی سینه اندازه کف دست دقیقا

یکی از هم خوابگاهی های منم اینجوری که تو میگی بود بچه های دیگه همش میگفتن هیکلت سس...کی هست خیلی . راستم میگفتن این طور هیکلی خیلی مورد پسنده

برووووووو😅 چه چیزایی میگی خدا نکنه زنده میمونی صد و بیست سال یه سال این کارارو انجام بده تو ‌ باشگا ...

والا دوسال پیش یه سه روز رفتم باشگاه خیر سرم..‌ همه گفتن تو برا چی میای تو که همه چیت خوبه .. گفتم نزارین اسفنجیمو دربیارم سینه هامو نشون بدم ک زار زار گریه میکنین

نکنه جادوش کردن دختر.. بخدا منم یه مدت شوهرم جادوشده بود اصرا منو نمیدید به هیچ وجه ممکن

بیخیال . دیگ واسم مهم نیست . میشم عین خودش . البته اگه بتونم

ممنون ک راهنماییم کردی

درخواست دوستی دادم بهت💐

یکی از هم خوابگاهی های منم اینجوری که تو میگی بود بچه های دیگه همش میگفتن هیکلت سس...کی هست خیلی . ر ...

خودم قبل ازدواج تاوقتی شوهرم ازچاقی خوشش نمیومد خیلی راصی بودم ولی الان همیشه میگه اگه چاقتربشی اینو میخرم واونو میخرم

خودم قبل ازدواج تاوقتی شوهرم ازچاقی خوشش نمیومد خیلی راصی بودم ولی الان همیشه میگه اگه چاقتربشی اینو ...

منم چاقم در اروزوی لاغری . اشکال نداره فقط غصه نخور که بیشتر لاغر میشی . سیب زمینی آب پز بخور چیپس با مایونز بخور. برنج و ماکارونی زیاد بخور زوری بخور اصلا 

خودم قبل ازدواج تاوقتی شوهرم ازچاقی خوشش نمیومد خیلی راصی بودم ولی الان همیشه میگه اگه چاقتربشی اینو ...

آرزوی

والا دوسال پیش یه سه روز رفتم باشگاه خیر سرم..‌ همه گفتن تو برا چی میای تو که همه چیت خوبه .. گفتم ن ...

وای😂 چه جالبم گفتی 

ناراحت نشی برا خنده ها به خاطر لحن بیانت خندم گرفت .  خلاصه که از بقیه اندامت لذت ببر پزشون بده همش پز با.سنت بده مثلا یا پز کمر باریکت لباسایی بپوش که این دو قسمت خوب به نمایش بذاره