شوهرم یه کانال مسخره بازی تو تلگرتمو دنبال میکنه ک عکس واقعی ممه های زن وعکس مصنوعی آلت مردونه رو ازش داستان ومطلب خنده دار درست کردن و میترسم با دیدن این عکسا بره سمت خیانت چون من سینه هام خیلی کوچیکه. چیکارکنم بگم یا نگم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برووووووو😅 چه چیزایی میگی خدا نکنه زنده میمونی صد و بیست سال یه سال این کارارو انجام بده تو باشگاه که دیگه برای روحیه و سلامتیت هم مفیده امتحانش فایده هم دارره . فقط به مربی باید بگی هدفت چیه
خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
برووووووو😅 چه چیزایی میگی خدا نکنه زنده میمونی صد و بیست سال یه سال این کارارو انجام بده تو باشگا ...
والا دوسال پیش یه سه روز رفتم باشگاه خیر سرم.. همه گفتن تو برا چی میای تو که همه چیت خوبه .. گفتم نزارین اسفنجیمو دربیارم سینه هامو نشون بدم ک زار زار گریه میکنین
خودم قبل ازدواج تاوقتی شوهرم ازچاقی خوشش نمیومد خیلی راصی بودم ولی الان همیشه میگه اگه چاقتربشی اینو ...
منم چاقم در اروزوی لاغری . اشکال نداره فقط غصه نخور که بیشتر لاغر میشی . سیب زمینی آب پز بخور چیپس با مایونز بخور. برنج و ماکارونی زیاد بخور زوری بخور اصلا
خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
والا دوسال پیش یه سه روز رفتم باشگاه خیر سرم.. همه گفتن تو برا چی میای تو که همه چیت خوبه .. گفتم ن ...
وای😂 چه جالبم گفتی
ناراحت نشی برا خنده ها به خاطر لحن بیانت خندم گرفت . خلاصه که از بقیه اندامت لذت ببر پزشون بده همش پز با.سنت بده مثلا یا پز کمر باریکت لباسایی بپوش که این دو قسمت خوب به نمایش بذاره